Seguint amb la ja tradicional política de mirar de facilitar l'entrada a l'estadi Palamós-Costa Brava, la directiva del degà, encapçalada pel seu president, Joan Pau Pérez, va anunciar ahir els preus dels carnets de soci del Palamós de cares a la temporada 2015/2016. Seran uns preus d'allò més assequibles i a l'abast de totes les butxaques per mirar que el recinte compti amb la millor assistència possible.

El carnet de soci normal manté el preu de 60 euros, mentre que també hi ha disponibles tres tipus de carnet més:?el VIP (100 euros), que inclou tots els partits de pretemporada i també les jornades econòmiques;?el VIP+ (150 euros), que permet gaudir de les mateixes condicions que l'anterior a part de disposar d'una cadira annexa a la llotja i accés al bar d'aquesta zona del camp. L'últim és el soci Protector (200 euros), que serveix com ajuda al club.

L'ambició del president

Millorar l'onzena posició d'aquesta temporada. El president del Palamós vol que el curs vinent el conjunt que també dirigirà Joan Mármol des de la banqueta finalitzi en la setena o vuitena plaça. El mandatari es mostra ambiciós i creu que «la temporada que ve serà molt bona i les aspiracions del Palamós han d'anar a més. Això significa que hem de millorar l'onze lloc d'aquest any». Actualment, els palamosins es troben immersos en la confecció d'una plantilla que encetarà la pretemporada el 22 de juliol.