Punt i final de manera espectacular a la primera temporada del Llagostera a Segona Divisió A, que acaba amb ganes de repetir experiència la propera temporada. El conjunt entrenat per la tripleta formada per Lluís Carrillo, Oriol ?Alsina i Oscar Álvarez va aconseguir una espectacular victòria al camp d'un dels equips que ha estat a la part alta durant tota la temporada i que aquest dimecres inciarà el play-off d'ascens a Primera Divisió.

Carrillo, però, considerava que "ha estat un partit dels de final de temporada, en el qual cap dels dos equips s'hi juguen res i nosaltres hem pogut fer un partit molt seriós defensivament i hem aprofitat les nostres oportunitats". Tot i això es va mostrar content, ja que "hem posat les coses difícils al Valladolid que, òbviament, ja estava pensant en el play-off".

Carrillo considera que la temporada ha estat meravellosa i va confessar que "estem molt orgullosos d'aquest equip, el mes d'octubre estàvem descendits i hem aconseguit acabar a la part noble de la taula, acabant una temporada històrica per al Llagostera".

Carrillo va tenir també unes paraules per al Girona, i va admetre que "ha estat una veritable sorpresa, ho tenia tot a favor per pujar i al final no han pogut guanyar i ara, en el play-off, veurem com l'afecta no haver aconseguit l'ascens directe".

De la seva banda, Oriol Alsina es va mostrar molt content perquè "hem sabut competir fins a l'última jornada", destacant que "hem tingut l'oportunitat de fer jugar jugadors no tan habituals i hem fet el millor partit a fora de tota la temporada", i resumia el partit dient que "hem començat perdent tot i haver portat el pes al principi, però ens hem sabut refer i hem pogut capgirar el resultat. Quan hem marcat l'1-3 semblava que ho havíem sentenciat, però s'han tornat a posar dins el partit, tot i això les coses ens han sortit bé i hem aconseguit sentenciar amb el quart gol". Finalment, Alsina va comentar que "aquesta temporada ha estat excepcional i hem estat un dels millors equips fora de casa".