Oriol Alsina vol un projecte de continuïtat i, un cop acabada la temporada amb la victòria de diumenge al camp del Valladolid, ja té perfilada la plantilla del Llagostera per a la seva segona temporada a Segona A. Ahir, el club del Gironès va fer pública la renovació de Jordi López que seguirà una temporada més al club on va arribar l'estiu del 2013 i ja hi ha viscut l'ascens contra el Nàstic i l'històric debut a Segona A i és un dels capitans de la plantilla. La notícia de la renovació de Jordi López va arribar l'endemà que es confirmés que un altres dels veterans, Pere Tarradellas, penja les botes tot i que seguirà lligat al Llagostera fent tasques esportives i administratives.

Amb la continuïtat de Jordi López ligada, Oriol Alsina s'ha assegurat mantenir tot el gruix de jugadors que han tingut minuts aquesta temporada amb les úniques excepcions dels cedits com Sergio León, Samu i Arturo que, de moment, han de retornar al seus clubs d'origen. En canvi, jugadors com René, Pitu, Masó, Tito, Jordi López, Enric Pi o Alcalá ja han renovat mentre que Querol, Jorge, Ruymán, Juanjo, Ríos Reina i Jesús Imaz ja tenien contracte per a la temporada vinent. Un mínim de quinze jugadors assegurats per a la temporada vinent, en què el Llagostera buscarà consolidar-se a la categoria després de la seva gran segona volta d'aquest curs on van passar de lluitar per no baixar a gairebé classificar-se per jugar el play-off. Una derrota contra l'Albacete a casa a manca de quatre jornades va ser el primer pas per acabar dient adéu a la lluita amb el Saragossa i el Ponferradina per la sisena posició final.

Als 34 anys, Jordi López és el jugadors amb més trajectòria professional del Llagostera i, en el seu moment, va arribar a debutar en Lliga i Lliga de Campions amb el Madrid a més de jugar a Primera amb Sevilla (amb quí va ser campió de la UEFA), Racing de Santander i Mallorca.

A l'estranger, Jordi López també va tenir les seves experiències al Queens Park Rangers i al Swansea City anglesos, al Vitesse holandès, a l'Ofi Creta grec i al Hoverla Uzhhorod ucraïnès.