El Llagostera va per feina i ?menys d'una setmana després d'acabar-se la temporada, ja comença a pensar en el proper curs. El de la seva estrena històrica a la categoria, ha estat un any per emmarcar del conjunt gironí. Morts i enterrats per alguns al cap de dos mesos de competició, la decisió d'Oriol Alsina de baixar a la gespa i situar-se al capdavant de la banqueta amb Lluís Carrillo i Òscar Álvarez en el lloc de Santi Castillejo va revitalitzar l'equip fins a uns límits del tot inesperats. Tal va ser la reacció, que els llagosterencs van encadenar una ratxa de resultats que els va dur a lluitar per entrar al play-off d'ascens fins a tres jornades del final.

Ara, amb la competició ja acabada, la direcció esportiva comença a perfilar la plantilla de la temporada vinent. El primer que ha fet Oriol Alsina ha estat obrir la porta de sortida per a Diego Rivas i Alberto Perea, dos homes que acaben contracte i a qui el club no oferirà la renovació. Tampoc seguirà Pere Tarradellas, que penja les botes i seguirà treballant a l'entitat fent tasques més de despatx. La continuïtat de Sergio León, Samu de los Reyes i Arturo Rodríguez està pràcticament descartada. Només en el cas del primer hi ha una petita opció que passa per pagar traspàs a l'Elx, el seu club. Tot i això, el descens del Còrdova i l'administratiu de l'Elx fa molt difícil que León i De los Reyes -Arturo no interessa- segueixin a Palamós.

De la resta de la plantilla i amb l'última renovació de Jordi López només balla la continuïtat d'Aimar Moratalla. El defensa vallesà acaba contracte i el club no té clar encara si oferir-li o no la renovació. El de Granollers no ha estat titular indiscutible però quan ha jugat tant de lateral com de central ha complert. Pel que fa als joves Nico Ratti i Roger Barnils, el club els té en molt bona consideració però no descarta que puguin sortir cedits per ser titulars a algun equip de Segona B on acumulin minuts i experiència.

Pel que fa a fitxatges, el club treballa ja amb diversos fronts. La idea és no fer gaires incorporacions i el nombre de fitxatges, en principi, no hauria de passar de la mitja dotzena. D'altra banda, ?després de la confirmació que Lluís Carrillo no seguirà exercint com a primer entrenador, la banqueta del curs que ve serà per a Oriol Alsina o Òscar Álvarez. A finals de juliol se sabrà si Alsina aconsegueix el carnet per poder ser l'entrenador. Qui tampoc seguirà és el delegat César Barrenechea Montero que deixa el càrrec per incompatibilitat amb el seu càrrec de regidor a Figueres.