Després de cinc temporades al club, Vallho ja sap que Oriol Alsina no hi compta per l'exercici 2015-16. El central de Sils, que al desembre farà 29 anys, ha deixat enrere una temporada irregular en la qual les lesions no l'han deixat assaborir del tot el seu debut a la Lliga de Futbol Professional (6 partits). Ara, de vacances i amb ganes de desconnectar ho deixa tot en mans del seu representant i excompany d'equip, Diego Rangel. Tot i això, Vallho sí que es remet a l'única realitat que hi ha ara mateix, que és la que diu que té un contracte signat fins al juny del 2017. "No sé què passarà. No tinc res decidit ni clar. Tinc dos anys de contracte i m'agradaria complir-los", diu Vallho.

El silenc ha passat en una temporada de ser un dels centrals més cobejats de Segona B a no comptar per a Oriol Alsina. L'estiu passat, a causa de l'interès del Girona i d'altres equips de Segona A, el Llagostera va millorar i renovar el seu contracte fins al juny del 2017. En la temporada del seu debut, Vallho no ha tingut el paper protagonista que esperava. Entre les maleïdes lesions i el bon paper de Pedro Alcalá i Ruymán Hernández, sobretot a la magnífica segona volta de l'equip, la participació de Vallho ha quedat molt reduïda. La confiança d'Alsina, Òscar Álvarez i Lluís Carrillo va anar disminuint fins al punt que en algun partit Aimar i Tito van passar per davant d'ell en la posició de central. Vallho confia que el curs vinent sigui un any més tranquil pel que fa a lesions i pugui competir en igualtat de condicions amb la resta de defenses. I és que de moment, el selvatà no es planteja sortir del Llagostera. "Ara mateix la meva idea és quedar-me aquí", diu Vallho que afegeix que només deixaria l'equip si li surt una oferta "molt bona" que li faci "molta il·lusió". De moment, l'ex del Cassà i del Banyoles no ha rebut cap proposta en ferm de cap equip.

A més a més de Vallho, tampoc tenen el futur clar al Llagostera José Sánchez Moragón i Aimar Moratalla. El porter balear es troba en la mateixa situació que Vallho, té contracte però el club li ha comunicat que té la porta oberta per sortir. En canvi, amb Aimar, la situació és diferent. El defensa vallesà acaba contracte aquest 30 de juny i la direcció esportiva encara està valorant si aposta per la seva renovació o, en canvi, cerca al mercat un jugador de característiques diferents. Aimar, juntament amb Vallho és un dels supervivents de l'equip que va ascendir a Segona Divisió B en la promoció contra el Cerceda, la temporada 2010-11.