L'Espanyol B ha aconseguit els serveis del fins ahir jugador del Llagostera Robert Simón. El jugador, natural de Badalona, es va incorporar a les files de l'equip llagosterenc la temporada passada, provinent del Saragossa B. Amb el Llagostera, Robert Simón va jugar un total de sis partits repartits en tota la primera volta del campionat a la Lliga Adelante, per tant, sense tenir un clar protagonisme en l'equip. Al mercat d'hivern, jugador i cos tècnic van decidir buscar una sortida en forma de cessió perquè pogués sumar minuts. El seu club de destí va ser l'Olot, a la Segona Divisió B. L'equip garrotxí va donar més protagonisme a Robert Simón, que va jugar un total de 12 partits, en els quals va aconseguir marcar 3 gols davant el Sant Andreu, el Badalona i l'Atlètic Balears.

Als seus 22 anys i sabent que no entrava als plans del Llagostera, Simón ha decidit fitxar per l'Espanyol B, equip que també juga a la Segona B. La possibilitat d'intentar alternar el filial amb el primer equip segurament és un dels aspectes que més ha valorat el jugador per fitxar pel conjunt blanc-i-blau. L'extrem jugarà de nou a una categoria a la qual va debutar l'any 2011 amb el Badalona i on s'ha mantingut, excepte en els seus mesos al Llagostera, on hi va fer la temporada i va començar la Lliga en la que va ser l'experiència del jugador a la Segona Divisió A. La cessió a l'Olot va servir al jugador per créixer, per tenir minuts i per exposar-se amb altres equips pels quals poder fitxar, com ha estat el cas de l'Espanyol B.

Mirall del Cadis

Els andalusos són a un partit d'aconseguir l'ascens a la Segona A i per fer-ho, necessiten pràcticament un miracle. La derrota per 2 a 0 en el partit d'anada davant el Bilbao Athletic complica molt les coses al conjunt gadità que necessiten remuntar aquest resultat al Carranza per ascendir. És per això que l'afició andalus s'emmiralla en la remuntada del Llagostera a l'Avilés de la temporada passada. Els d'Alsina van perdre 2-0 al Román Suárez Puerta i van guanyar 3-0 al Municipal per accedir a la darrera ronada. Des de Cadis, sobretot a les xarxes socials, la gent està fent ressò de la gran gesta aconseguida pel conjunt llagosterenc. Fins i tot, algun mitjà andalús va parlar amb Oriol Alsina perquè aquest els expliqués quines van ser les claus de la remuntada.