Mentre espera resoldre favorablement la transformació delclub en Societat Anònima Esportiva, el Llagostera no s'atura en la planificació de la seva segona temporada a Segona A. Oriol Alsina i el seu equip estan perfilant tots els detalls del nou curs tant pel que fa a plantilla com a la pretemporada. De moment, i a l'espera de ?desencallar els fronts oberts que manté el club amb diversos jugadors per fitxar-los, el que ja és segur és que l'equip farà una estada de 5 dies a Garòs, a la Vall d'Aran (del 12 al 17 de juliol). La pretemporada comença a agafar forma ja que a banda de l'estada a Garòs també estan confirmats, a l'espera de concretar les dates, partits amistosos contra el Palamós, l'Espanyol B, el Girona, el Reus i molt probablement també el Sabadell.

Pel que fa al disseny de la plantilla, Oriol Alsina està tranquil. El tècnic revela que el Llagostera té diversos «fronts oberts» i que està cercant «un perfil de jugador contrastat, no gaire veterà i econòmicament accessible». En aquest sentit, Alsina recorda que aquests «4 o 5 fitxatges» hauran de fer «un salt de qualitat a tothom per posar les coses difícils als titulars d'aquesta temporada». Pel que fa al capítol de sortides, Moragón i Vallho ja saben que no compten i que s'han de buscar equip. Amb Aimar, se segueix negociant. La intenció del club amb Barnils és buscar-li una cessió a Segona B. El cas de Ratti és semblant al de Barnils tot i que si no sorgeix cap opció de cessió interessant, Alsina es quedarà encantat amb ell. Sigui com sigui, si tan sols un dels dos porters (Ratti o Moragón) deixen el club, el Llagostera fitxarà un porter perquè en vol tenir tres a la primera plantilla.

D'altra banda ahir el Llagostera va fer oficial el traspàs de Robert Simon al filial de l'Espanyol. L'acord preveu incentius per al club gironí per objectius com ara partits jugats al filial o un possible debut amb el primer equip del jove extrem.