Resolt un dels casos que anava camí de convertir-se en un dels culebrots de l'estiu al Llagostera. Oriol Alsina havia reconegut en més d'una ocasió, en els darrers dies, que entre Marc Vallhonesta i Aimar Moratalla el club només se'n quedaria un. El primer, amb contracte en vigor, sabia que, si es quedava, gaudiria de ben pocs minuts. Al segon se li havia acabat la vinculació amb l'entitat el passat 30 de juny i només renovaria en cas que Vallho fes les maletes. Finalment, ahir es va desencallar tot plegat i aquesta última possibilitat és la que es va acabar produint. Per tant, Aimar continuarà vestint la samarreta blaugrana una temporada més, mentre que Vallho posa el punt i final a la seva etapa com a futbolista del Llagostera.

El silenc, per tant, dóna per acabada la seva estada al club gironí, on hi va arribar l'estiu del 2009 juntament amb d'altres jugadors com Guillem Cornellà, Guitart, Ureña i el mateix Aimar. Vallho ha jugat dos anys a Tercera amb el Llagostera, tres a Segona B?i aquest últim a Segona A. En totes les temporades tret d'aquesta darrera ha estat una peça clau a l'eix de la defensa, acumulant un grapat de minuts i convertint-se en un dels homes fixos per Oriol Alsina. Aquest darrer any, però, la presència d'homes com Pedro Alcalá, Ruymán Hernández o Jorge García i les inoportunes lesions li han barrat les portes de la titularitat, obligant-lo a tenir un paper testimonial. En total, el defensa de Sils ha acumulat només 515 minuts repartits en 6 partits de Lliga en els que ha vist una targeta groga. Amb la baixa sota el braç, Vallho ja té destí i aquest curs 2015/2016 baixarà un graó per jugar a la Segona Divisió B amb l'Olot.

De la seva banda, Aimar Moratalla jugarà la seva setena campanya a la Unió Esportiva Llagostera. Alsina vol explotar al màxim la polivalència del de Sant Antoni de Vilamajor, que pot actuar tant al lateral dret de la defensa com també a l'eix.