En la seva primera etapa al Palamós, Narcís Barrera va marxar per la porta del darrere després que la directiva que llavors presidia Miquel Aguilar va fer fora el tècnic, Edu Urdiales, i quatre jugadors, entre ells Barrera, quan tot just s'havien jugat quatre mesos de temporada. Ara, però, i tot que tenia l'opció de renovar amb el Figueres, el defensa ha acceptat tornar a fitxar pel Degà. «En el primer any al Palamós hi vaig celebrar un ascens i en el següent als quatre mesos era acomiadat, hi vaig estar bé però la llàstima va ser el final, ara he tornat i tant de bo que al final de la temporada el Palamós pugui estar entre els quatre primers», explica Narcís Barrera, que recorda com, un any abans de la seva controvertida sortida al costat d'"scar Almendros, Sergi ?Romero i Gerard Muñoz, havia aconseguit l'ascens a Primera Catalana.

«En certa manera sí que vinc a treure'm l'espina, però sobretot vinc a gaudir del futbol i d'aquest magnífic estadi, la veritat és que aquell episodi el tinc ?com?pletament oblidat perquè entenc que són coses que passen en el món del futbol però és cert que la manera no va ser la més correcta».

I ara, passats uns anys, Barrera torna a Palamós «a molt il·lusionat d'encetar la segona etapa al club» després de rebre una trucada de Joan Màrm0l que, a més de director esportiu, serà el seu entrenador en una temporada on els palamosins busquen l'estabilitat que no van tenir en en la primera meitat del curs passat.

En les últimes temporades, molts jugadors del Palamós han acabat fitxant per Figueres i ara gent, com el mateix Narcís Barrera, fa el trajecte a la inversa. Per al defensa els motius d'aquest flux són prou clars: «A la província hi ha pocs jugadors i portar jugadors de Barcelona és molt difícil, pensa que de Barcelona a Figueres hi ha gairebé dues hores i els jugadors de la comarca ens anem movent d'un costat a l'altre i ara el ?Peralada n'ha agafat molts de Figueres. És una roda més còmode tant per als clubs com per als jugadors».