Ara fa unes setmanes, David Garcia abandonava l'estadi de Montilivi posant el punt i final no només a la quarta temporada al Girona, sinó també tancant la seva etapa al club blanc-i-vermell. Ell mateix ho reconeixia obertament, afegint que la seva intenció era la de «continuar jugant», sempre que el destí fos «un Segona A o un Segona B?amb un projecte ambiciós, si pot ser a prop de casa». Als 34 anys i després d'haver jugat gairebé tota la seva carrera a Primera de la mà de l'Espanyol, és a l'espera de trobar un destí adequat per a les seves pretensions. Un dels equips que s'han interessat per la seva situació és la Unió?Esportiva Olot i les converses entre totes dues parts ja fa uns dies que s'han iniciat.

Les negociacions, ara mateix, estan encallades. El club garrotxí el vol, però cal arribar a una entesa i, de moment, l'Olot no ha acabat de fer una proposta que sigui del pes del jugador. Les postures no estan gaire llunyanes, però David Garcia també té d'altres clubs que el volen i s'ha d'acabar de decidir.

Aquest últim any, el manresà només ha jugat 11 partits amb la samarreta del Girona, 2 d'ells com a titular (244 minuts). El sistema de Machín (que prescindeix dels laterals tot apostant pels carrilers) i les habituals lesions li han fet perdre protagonisme.