Aimar Moratalla està fent arrels al Llagostera, un club que ja sent com casa seva. Amb la sortida de Marc Vallhonesta, rumb a l´Olot, automàticament el polivalent defensa ha quedat renovat per una temporada més per l´equip blaugrana, i s´ha convertit, així, en l´integrant de la plantilla amb més anys al club. Avui mateix, el futbolista de Sant Antoni de Vilamajor enfilarà cap a Garòs (Vall d´Aran) amb la resta de companys per encetar una nova pretemporada a les ordres d´Oriol Alsina. Serà l´inici del setè curs d´Aimar al club del Gironès. Tot un veterà fins al vestidor blaugrana.

Aimar Moratalla, vestint els colors del Llagostera, ha viscut els seus millors moments i ha contribuït directament en els ascensos més exitosos de l´entitat com ho són el salt a Segona B i també a la Segona Divisió A. La polivalència és una de les seves característiques que més agraden a Alsina: pot actuar tant al lateral dret (la seva posició natural) com també a l´eix de la defensa. De fet, així m´ateix va passar en aquesta última temporada quan la tripleta tècnica va requerir els seus serveis.

Debut com a central i gol

Aquesta última temporada, tot i la dura competència pel fet de jugar a una categoria tan exigent com la Lliga Adelante i pel fet d'haver de lluitar per un lloc a l'onze amb una forta competència (Masó, Alcalá, Ruymán o Jorge García), Aimar ha acabat disputant 21 partits amb el Llagostera (1.676 minuts). A més, el barceloní va ser l´autor d´un gol important, el que va servir per tombar el Recreativo de Huelva a Palamós (1-0). La seva única ­diana de l´últim curs va permetre a l´equip sortir del descens i encetar una llarga dinàmica de moltes jornades sense perdre que van permetre als gironins somiar amb un hipotètic play-off d´ascens.