Marc Rovirola és, des d'ahir mateix, nou jugador de la Unió Esportiva Llagostera per a les properes dues temporades. Oriol Alsina ha estat ben atent a la situació del jugador i ha sabut pescar-lo de Montilivi, quan el de Cornellà del Terri s'havia quedat amb un pam de nas i sense la possibilitat de se?guir al club blanc-i-vermell. El jugador farà la pretemporada amb el primer equip i avui mateix viatjarà cap a Garòs. Ara bé, tampoc té un lloc assegurat a l'equip. Si no convenç el cos tècnic, se'l cedirà a un equip de la Segona Divisió B.

"A dia d'avui entro a formar part del Llagostera. Moltes gràcies per tota la confiança. Amb ganes de començar ja!", tuitejava Rovirola a mig matí, just després que la notícia es fes pública. Ell mateix, en un escrit que penjava a les xarxes socials, explicava que la seva "màxima il·lusió" era la de quedar-se al Girona. El mateix club on va aterrar el 2012, amb què va defensar els colors del filial i que li ha permès debutar a la Segona Divisió A, categoria en què ha col·leccionat 44 minuts al llarg de 5 partits.

Fins no fa massa, la direcció esportiva li va confirmar que se li havia acabat el contracte i que no hi havia cap proposta de renovació. Va ser llavors que va aparèixer el Llagostera, que l'ha fitxat fins al 30 de juny del 2017. Tot i sortir per la porta del darrere, Rovirola diu tenir "només paraules d'agraïment als companys, al cos tècnic i també a tota la família del Girona que ha confiat en mi".

La plantilla, cap a Garòs

Tranquil·litat, convivència, temperatures més benèvoles i, sobretot, suar molt la samarreta. El Llagostera enceta avui l'estada de pretemporada a Garòs (Pirineu de Lleida) on fins al proper dissabte els homes d'Oriol Alsina s'exercitaran de valent per afrontar amb les millors garanties possibles el segon curs a la Segona Divisió A. Tot plegat, amb la voluntat de repetir o millorar la gesta de la temporada passada, quan van sorprendre tothom fins al punt de tenir opcions de play-off fins a les últimes jornades.

En una petita població anomenada Garòs que no arriba als 200 habitants, el grup que entrena Alsina hi buscarà millorar el to físic per competir un any més davant gegants del tipus Almeria, Mallorca, Còrdova, Saragossa o Valladolid. El tècnic del Llagostera explicava aquesta setmana que a Garòs "l'equip farà doble sessió combinant entrenaments centrats en l'aspecte físic però també farem activitats diferents per fer créixer la relació de grup, ja que pensem que la convivència i la pinya entre els com?panys ens farà més forts". Al Pirineu, les temperatures no castigaran tant els jugadors llagosterencs com ho han fet aquests dies a l'estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell: "l'esforç i la resistència física del jugador millorarà perquè ens trobem a més altura". Concretament, la menuda localitat en què també es prepara aquests dies l'Espanyol, es troba a 1.115 metres d'altitud.