Amb l'arribada de Juanto Ortuño confirmada, sumada a la presència en plantilla dels atacants Juanjo Expósito, Jesús Imaz i Eloy Gila, el Llagostera continua pentinant el mercat a la recerca d'un davanter de referència. Oriol Alsina vol gol i per això segueix buscant algú que pugui substituir la vacant que ha deixat el pitxitxi Sergio León, que ha tornat a l'Elx. De Juanto en parla meravelles i espera que el murcià pugui refer-se de l'última mala temporada, però en vol més. Per això, té un bon grapat de noms al damunt de la taula i segueix fent tria per quedar-se'n amb només un. L'escollit podria ser Benja Martínez, un jugador que agrada a Alsina, que coneix molt bé la província i que podria encaixar al vestidor. De moment, només existeix interès i no hi ha cap acord en ferm, però des del Llagostera s'intentarà greixar la maquinària perquè el vallesà pugui vestir la samarreta blaugrana si finalment l'operació tira endavant.

A?punt de fer 28 anys i després de fer els seus primers passos a l'Europa i el Reus, Benja va donar el salt al Barça B, equip amb el qual va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió A l'estiu del 2010, sota les ordres de Luis Enrique. Amb el filial blaugrana va anotar 5 gols en la temporada del seu debut a la categoria de plata, números suficients perquè el Girona el fitxés un any després. Va esclatar a Montilivi, sobretot en el segon dels dos anys en els quals hi va ser. Aquell curs, el 2012/13, amb Rubi a la banqueta, el de Sant Cugat va marcar 11 gols abans de lesionar-se de gravetat el mes de febrer en un partit contra el Còrdova. A?partir d'aquí, torna a començar. Fitxatge pel Còrdova, operació, mesos i mesos de recuperació i no va ser fins un any i un mes després que tornaria a jugar. No va ser pas amb l'equip andalús, amb el qual no arribaria mai a debutar. Al febrer del 2014, el va fitxar Las Palmas i amb els canaris va acabar jugant 4 partits abans de l'estiu de l'any passat, en què fins i tot va marcar un gol.

Tot i començar aquesta darrera campanya a les Canàries i de jugar-hi la primera volta (un gol en 6 partits), al mercat d'hivern va marxar cedit al Sabadell. Benja, tot i disputar 14 partits i veure porteria en una ocasió, no va poder evitar que l'equip vallesà perdés la categoria. Superada aquesta etapa, l'atacant era a l'espera de resoldre el seu futur:?el Las Palmas ha pujat a Primera i era ben complicat fer-s'hi un lloc. És per això que ara fa uns dies, jugador i club van acordar la rescissió del contracte, així que el de Sant Cugat queda lliure.

Amb experiència a la Segona Divisió A i amb un perfil que agrada a Alsina, arribaria lliure al Palamós-Costa Brava, encara que tot està per veure. De moment, el jugador interessa i el club blaugrana ha d'estar convençut que ell és el nou de referència pel qual es vol apostar. D'opcions, n'hi ha més al damunt de la taula i el temps dirà.