Primer test de pretemporada i encara són poques les conclusions que se'n poden extreure. El Llagostera 2015/2016 va jugar el seu primer partit d'aquest estiu. Un duel que no passarà pas a la història i que es va saldar amb empat. Poc futbol, no massa ocasions i un ball de canvis per a un i altre bàndol. I també algun debut. Per al bàndol blaugrana, van ser Emilio Sánchez, Marc Rovirola i Juanto Ortuño els que es van estrenar amb el seu nou equip.

Amb un onze ple de vells coneguts (Juanto era l'única novetat respecte a l'última temporada), el Llagostera va signar un primer temps acceptable, però va anar perdent pistonada a mesura que avançaven els minuts. Els nombrosos canvis i l'entrada dels joves del filial i dels jugadors que estan a prova (Arriagada i Ponce també van tenir el seu protagonisme) van fer que l'equip d'Oriol Alsina, que també va anar notant la càrrega de treball dels últims dies, s'anés diluint a mesura que avançava el partit. En 20 minuts, el Llagostera ja havia avisat en dues ocasions. En la primera, una centrada al cor de l'àrea de David Querol no va trobar rematador. Més clara va ser la segona. El central Pedro Alcalá va etzibar un fort xut que el porter Víctor Ibáñez (pretès pel Girona però que finalment ha fitxat per l'Hospitalet) va aturar en dos temps. Els riberencs van avisar amb un xut de falta de Ton Alcover (ex del Llagostera, entre molts altres clubs) que va rebutjar René.

Al minut 28, va arribar el primer gol de la pretemporada. El va anotar Querol, que es va plantar tot sol davant Víctor Ibáñez, definint a la perfecció i enviant la pilota al fons de la xarxa (1-0). A partir de llavors, els blaugrana es van anar desinflant i va ser l'Hospitalet l'equip que més ho va intentar, tampoc sense massa perseverància. Carreras, a la mitja hora, va intentar empatar el partit però el seu xut va sortir a l'esquerra de la porteria defensada per René. No va ser fins uns quants minuts més tard que el menorquí, aquest cop sí, trobaria petroli. La seva rematada es traduïa en l'empat en el marcador (1-1).

Al segon acte, moltes cares desconegudes i molt menys futbol. D'oportunitats, ben poques. I la més clara, per al bàndol visitant. Abans, al minut 50, l'equip de Martí Cifuentes va avisar amb un xut de Guzmán en el que René va intervenir amb èxit. La més clara per als locals va arribar al 60, quan Pere Espunya no va saber resoldre dins de l'àrea i la pilota la va aturar Víctor Ibáñez. Va tenir el gol l'Hospitalet als últims compassos. Savall va estar a punt de marcar, però René va aguantar molt bé i va treure el peu en el moment oportú per mantenir l'empat en el marcador.

Les úniques notes negatives de la tarda van ser la lesió d'Eloy Gila, que va marxar amb dolor a l'espatlla, i el trau a la cella que va patir Aimar Moratalla, que va haver de ser atès.