Després de les arribades de Juanto Ortuño i Benja a la davantera del Llagostera, arriba el quart davanter de la plantilla. Es tracta de Rafa Chumbi, de 26 anys, que la temporada passada va jugar a l'Albacete, també a la Liga Adelante.

La relació entre el jugador i el club castellà va posar punt i final ahir a la tarda, tal com ja va assegurar el director esportiu de l'Albacete, Víctor Moreno, en roda de premsa unes hores abans. Va assegurar que estaven a prop de donar-li sortida al jugador i que les seves intencions eren anar al Llagostera. Paraules clares que van definir el futur del jugador, que al final va ser anunciat com a nou jugador del conjunt llagosterenc.

Rafael Fernández Martínez, més conegut com a Chumbi, porta un bon nombre d'anys voltant pel futbol espanyol fins a jugar a Segona Divisió A tot i tenir només 26 anys. Es va fomar a la cantera de l'Atlètic de Madrid i a Catalunya el vam veure jugar a Reus, a la Segona Divisió B. Amb l'equip reusenc va coincidir amb el jugador llagosterenc David Querol i amb Gerard Escoda, membre de la secretaria tècnica del Llagostera que també va compartir experiències a Reus amb Chumbi, ja que Escoda aleshores era el director esportiu del conjunt tarragoní. Després de l'etapa a Reus, el murcià va seguir la seva carrera a Almeria, jugant al filial per posteriorment pujar al primer equip on va debutar a la Liga Adelante, on va anotar un gol. Posteriorment va jugar a Segona B amb el València Mestalla abans de fitxar l'any passat per l'Albacete. La temporada passada va anotar sis gols amb l'equip entrenat per Luis César Sampedro.

Abans que el jugador rescindís el contracte amb l'Albacete ja hi van haver converses entre les dues parts a l'espera de noves notícies, que es van solucionar ahir a la tarda. Rafa Chumbi no va assistir a la última sessió d'entrenament de l'equip de Castella deixant entreveure el seu futur.Chumbi firma per les properes tres temporades amb el Llagostera i l'equip té la posició de davanter ben armada. A Juanjo, que segueix de la temporada passada, l'acompanyaran Juanto Ortuño, Benja Martínez i Rafa Chumbi, que ha estat l'últim. Amb aquests quatre davanters la posició queda ben assegurada. A més a més, Eloy Gila i Jesús Imaz els podem considerar com a comodins, ja que en algunes situacions també podrien ser l'home referència del Llagostera. L'equip d'Oriol Alsina ha reforçat aquesta posició en qüestió d'una setmana després de les baixes d'Arturo i de Sergio León.

Ratti interessa al Barakaldo

El porter argentí del Llagostera ha sonat amb insistència els últims dies a Barakaldo, de la Segona Divisió B, club que estaria molt interessant per incorporar el jugador. Nico Ratti actualment s'alternava amb Moragón la condició de segon porter de l'equip, per darrera de René, i la temporada passada no va jugar cap minut a la Liga Adelante. El porter, de 21 anys, va arribar fa tres temporades a Llagostera procedent de l'Andorra. La seva joventut i la competència l'han privat de fer-se un lloc com a porter titular i ara valora la seva sortida del club gironí. El Barakaldo està interessat en incorporar-lo però el Llagostera només prescindirà dels seus serveis si marxa com a cedit, perquè agafi minuts, experiènca i confiança per si en el dia de demà s'ha de convertir en peça clau a la porteria llagosterenca. Els propers dies seran importants per al futur del porter.