Després de tornar de Garós i dempatar amb el Palafrugell (1-1) el cap de setmana en el primer amistós de la pretemporada, el Llagostera continua amb la preparació amb dobles sessions a Palafrugell. L'equip treballa de valent com també ho fa l'àrea esportiva. A la plantilla encara li falten alguns retocs i s'esperen moviments tan d'entrada com de sortida en els propers dies. Pel que fa als reforços, el club està cercant un lateral esquerrà i un extrem dretà amb capacitat de desequilibri. Són les dues posicions on l'equip va més coix però Oriol Alsina, Javi Salamero i Gerard Escoda no perden de vista cap altra peça interessant que pugui millorar les prestacions de l'equip. En aquest sentit, no seria de descartar que arribés algun altre jugador en una posició teòricament ja coberta. En aquest sentit, el club ha sondejat la possibilitat de reforçar el lateral dret i també l'eix central.

Un dels jugadors amb qui ha negociat el Llagostera és lateral dret del Mallorca Pau Cendrós. Tot i això el jugador balear, que no ha viatjat a l'estada de pretemporada que fa el Mallorca a terres alemanyes perquè està pendent de rescindir l'any de contracte que li queda, no fitxarà pel Llagostera. «És cert que hem estat parlant i negociant fins fa dos dies però ara sembla que la cosa s'ha refredat una mica», confessava el mateix jugador ahir al vespre. En aquest sentit, Alsina descartava la seva incorporació. «Hem contemplat el seu fitxatge perquè és un jugador top de la categoria però l'hem desestimada perquè ens estimem més reforçar altres posicions», deia el tècnic.

Masó i Aimar són ara per ara els dos laterals drets del Llagostera. Tot i això, Alsina i el seu equip tècnic havien valorat si reforçar la competència al lateral amb un jugador més ofensiu del perfil Cendrós. Finalment però el club apostarà per Querol per quan l'ocasió ho requereixi. On sí que arribaran reforços és als extrems i al lateral esquerre. El club està cercant un o dos jugadors que puguin jugar per la banda dreta i un lateral que acompanyi Enric Pi a l'esquerre. Els gironins regiren també el mercat de centrals conscients que amb Ruymán lesionat fins al desembre, poden fer curt amb només Alcalá, Jorge García i Aimar. L'intent per Fran Cruz (Còrdova) no ha reeixit. A més a més, el Llagostera no es tanca a cap altre moviment i no seria d'estranyar que arribés un jugador de banda polivalent.

Gila, lesionat

D'altra banda, Eloy Gila es perdrà, com a mínim, les dues properes setmanes de pretemporada degut a una luxació de clavícula que es va fer durant el partit de dissabte passat a Palafrugell contra L'Hospitalet.