Més pòlvora a l'atac perquè no passi com en l'inici de la temporada passada, quan el llavors conjunt entrenat per Santi Castillejo no feia un gol ni a l'arc Iris. Ara, la nòmina d'atacants de la qual disposa el Llagostera és molt més nombrosa i fa patxoca, tot plegat perquè fer gols no costi tant com en el debut a la Lliga Adelante. Molta competència a davant. Juanjo, Querol, Imaz, Gila, Ortuño, Benja i ahir es va presentar l'última peça: Rafael Fernández Martínez «Chumb»".

A la sala de premsa, el secretari tècnic, Gerard Escoda va fer de mestre de ceremònies i va presentar a la darrera, que no última incorporació, dels llagosterencs. Escoda va explicar amb satisfacció que «fa sis anys quan el vaig presentar al Reus no em pensava que avui estaríem aquí asseguts». Escoda va comentar que «al Reus li vam donar l'oportunitat d'iniciar la seva carrera esportiva i ha pujat esglaons fins aquí». Segons, Escoda, el Llagostera «espera molt de Chumbi i el considerem un jugador vital i amb unes condicions i un ADN 100% Llagostera» perquè «es sacrifica i ho dóna tot al camp». Chumbi després d'agrair els elogis del secretari tècnic del Llagostera va expressar la seva satisfacció per signar amb els gironins per a les properes tres temporades. «Confio en cumplir els tres anys i fins i tot algun més. He vingut per quedar-me», assegurava Chumbi en les seves primeres paraules com a jugador del Llagostera. El davanter assegura per l'equip «treballaré al màxim i em barallaré per la pilota com si fos l'última». A més, Chumbi és coneixedor que el Llagostera «practica un joc molt físic i competitiu, amb joc directe per als puntes, cosa que em pot beneficiar a mi». La temporada passada a Albacete no va tenir massa continuïtat però és una cosa que no el preocupa gaire, ja que «el jugador té temporades més o menys exitoses, i aquest fre que vaig patir a Albacete provoca que arribi a Llagostera amb una fam terrible de fer les coses bé». Precisament, el conjunt castellà serà el primer rival de l'equip llagosterenc en la primera ronda de la Copa del Rei i Chumbi es retrobarà ben d'hora amb els seus ex companys. «Evidentment buscaré el benefici del Llagostera perquè és el meu club i sortiré a guanyar tots els partits. Em vaig assabentar del partit de Copa quan tot just feia 10 minuts que era a Palamós».

Chumbi és atacant, davanter, i destaca que «m'agrada situar-me com a davanter referència, fixant-me i barallant-me amb els centrals. He de jugar però on em digui el míster». La temporada passada, l'Albacete també va patir en molts trams del campionat per la permanència, i sap que «aquí hi ha molt bon vestidor, i quan arribin els mals moments, que arribaran, hem de fer pinya tots plegats». Abans de fitxar, Chumbi va parlar amb Querol, Moragón o Pitu per acabar jugant a Llagostera.

Eloy Gila, un mes lesionat

El Llagostera va explicar en un comunicat que el davanter Eloy Gila estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa a causa d'un esguinç acromioclavicular de grau I que es va fer davant l'Hospitalet.