Haurà de lluitar per fer-se un lloc amb els Juanjo, Imaz, Gila i Querol ja a la disciplina del Llagostera la temporada passada i amb els recents arribats, com ell, Juanto Ortuño i Chumbi. L'exdavanter del Girona, Benja Martínez, encara amb optimisme la seva arribada al conjunt d'Oriol Alsina. El vallesà està disposat a recuperar aquell olfacte golejador que el va convertir amb el màxim golejador del Girona 2012-2013 (11 gols), abans que una greu lesió l'apartés dels terrenys de joc. Diumenge passat no va debutar davant l'Hospitalet (1-1) amb la samarreta blaugrana, però espera fer-ho aquest diumenge davant l'Espanyol B. El jugador de Sant Cugat del Vallès, arriba a l'equip d'Oriol Alsina després de rescindir el contracte que l'unia amb el Las Palmas, conjunt que el va cedir al Sabadell.

Arribar a Llagostera és una bona oportunitat perquè Benja torni a sentir-se futbolista?

Sí, perquè vinc d'una lesió complicada que ja la tinc oblidada i arribo de Sabadell on no vaig tenir l'oportunitat de demostrar que aquesta lesió ja l'he deixada enrere i sé que la gent es queda amb els minuts jugats i les estadístiques. En l'últim curs a Sabadell no he tingut sort i sí que és un any per demostrar-me sobretot a mi mateix que estic preparat per poder competir a la Segona Divisió A.

El Llagostera és el millor destí perquè es vegi el millor Benja?

M'he decantat per aquest club per l'interès de l'Oriol i perquè és un club humil, discret i perquè conec Girona, crec que qualsevol lloc és bo si et surten bé les coses, però sí que és cert que al Llagostera no tenim pressió de cap tipus com poden tenir d'altres gegants de la categoria.

Què t'ha demanat l'Oriol?

Intentaré aportar tot allò que demani, però, l'Oriol disposa de molts davanters de diferents característiques. El joc que van practicar la temporada passada sí que era més directe, però es pot canviar i la clau és buscar diferents alternatives pel bé de l'equip.

Creus en el pensament que la segona temporada és la més difícil?

És increïble el que van fer la temporada passada perquè van acabar en la novena posició i les expectatives i objectius com és lògic augmenten perquè sempre vols anar a més, però, pensem que és una categoria amb moltíssima competència amb equips descendits de Primera Divisió, d'altres que pugen amb moltes ganes de Segona B i crec que hem d'anar a poc a poc, saber qui som, gaudir del camí i sempre amb els peus a terra.