El migcampista de Cornellà del Terri, Marc Rovirola, ha fitxat per dues temporades pel Llagostera , provinent del Girona, amb l'objectiu de demostrar a Oriol Alsina i el cos tècnic del conjunt llagosterenc que pot fer-se un lloc dins l'equip. Té la pretemporada per endavant per treballar dur i convèncer el cos tècnic per així no haver de marxar cedit a un Segona Divisió B.

Per què vas marxar del Girona?

A Girona em van prometre unes coses i al final vaig veure que no ho tenien gaire clar, i com que l'Oriol sempre ha apostat molt fort per mi ens vam posar en contacte, gràcies a l'energia i confiança que transmet l'Oriol, les seves paraules van resultar clau per canviar d'aires.

Tampoc serà fàcil fer-se un lloc al Llagosera, oi?

Sí, ho sé, però vinc aquí amb moltes ganes tot i saber que serà molt complicat fer-me un lloc a l'onze, sé també que abans del meu fitxatge ja havien arribat jugadors en la meva posició, però tinc dues temporades per donar-ho tot i convèncer l'Oriol.

En quina part del camp et trobes més còmode?

Destaco per ser un jugador polivalent i no em ve de nou això de canviar de posició. L'any passat vaig actuar de central, lateral, carriler, pivot, mig, interior... i crec que això és un punt a favor meu, jo intento complir em posin on em posin, però posats a escollir prefereixo de pivot.

Quan t'hagis d'enfrontar al Girona serà especial?

El dia del derbi contra el Girona sí que serà especial, però no tinc ni guardo cap mena de rancor cap al Girona perquè és el club que m'ha fet debutar.

Què et sembla el què va fer el Llagostera la temporada passada?

Espectacular. Aquí hi tinc un molt bon amic, en Jordi Masó, i quan parlava amb ell la temporada passada semblava que els costava arrencar però després van engegar el turbo, es van fer respectar i ho guanyaven tot fins al punt de tenir ben a prop la possibilitat de fer el play-off a Primera.