El Llagostera segueix posant-se a to i ahir va aconseguir la primera victòria de la pretemporada en imposar-se a l'Espanyol B amb remuntada inclosa. En el primer partit de blaugrana de Benja i Chumbi, els gironins van decidir a la segona part amb dues accions a pilota aturada: un cop de cap de Jorge García a la sortida d'un córner i un penal transformat per Emilio Sánchez.

El partit va començar molt mogut i amb una primera claríssima ocasió per a Juanto Ortuño que no va saber resoldre sol davant el porter Andrés. Els gironins dominaven i gaudien de les millors ocasions. De fet, Querol i Chumbi van topar novament amb el porter blanc-i-blau abans de la mitja hora. Més espectacular va ser la primera oportunitat de l'Espanyol B. René Román va haver-se d'estirar de valent per a desviar un cacau de Pol Llonch que també escupiria el pal. No perdonaria, el filial en la segona aproximació, quan precisament l'exllagosterenc Robert Simon guanyaria l'esquena a la defensa i definiria molt bé sol davant René.

A la represa i malgrat els molts canvis que va introduir Oriol Alsina, el Llagostera va fer un pas endavant que li va permetre capgirar el marcador. Així després dels intents de Chumbi i Benja, Jorge García, de cap a la sortida d'un córner, empataria el partit. Els gironins certificarien la victòria gràcies a un penal transformat per Emilio Sánchez. El proper partit dels gironins serà dissabte al Nou Estadi de Palamós contra el Girona.