David Querol encara la segona temporada de blaugrana amb la motivació pels núvols. Ja va anotar un gol en el primer amistós davant l'Hospitalet (1-1) i tot i la forta competència que hi ha a la part ofensiva de l'equip amb l'arribada dels Ortuño, Benja i Chumbi més Juanjo, Gila i Imaz, l'ex-Nàstic confia plenament en les seves possibilitats i espera ser un dels habituals en l'onze com ja ho va ser el curs passat ja sigui a dalt o a la banda dreta del mig del camp. En la present temporada hi haurà dos partits que seran especials per a Querol, serà el doble enfrontament davant el Nàstic, ja que ell militava a les files tarragonines quan en el polèmic play-off d'ascens els gironins els van privar de l'ascens a la Segona Divisió A. Abans d'aquests duels, demà s'enfronta en un partit amistós a un altre ex, en aquest cas, el Reus.

Com està anant la pretemporada?

Molt bé.Amb molta exigència física perquè cal posar-se en forma i amb ganes que comenci la competició que és el que realment vol el jugador.

Qui li hauria dit quan jugava al Reus (rival d'avui) que uns anys després faria el salt a Segona A oi?

No m'ho hauria imaginat mai. Vaig estar amb el Reus a Tercera i ara afronto la meva segona campanya a la Segona A. He fet un salt important en la meva carrera i sempre que vaig a jugar a Reus és molt especial per a mi. Els desitjo el millor i espero que aquest any puguin pujar a Segona A perquè tenen pressupost i plantilla per aconseguir-ho.

Està satisfet de la participació en l'equip que va tenir la temporada passada?

Sí, i tant! Vaig gaudir de la confiança de l'Oriol i vaig fer tres gols però espero augmentar aquest xifra aquest any.

Aquesta temporada l'esperen dos duels especials contra el teu exequip (Nàstic de Tarragona).

Suposo que seran calentets per tot el que va passar i tot allò que van dir de mi. Que si estava venut, que si havia signat amb el Llagostera abans de la final del play-off contra el Nàstic o si em van donar diners per fer mal al Llagostera... Estic tranquil perquè era tot mentida.

Com creu que el rebrà l'afició del Nàstic?

A veure, jo amb l'afició hi vaig tenir una bona relació però quan marxes al llavors gran rival que et deixa fora de la Segona A entenc i espero que la rebuda no serà bona. Tot i això, com a professional respectaré el que diguin i ja està.

Què tal l'experiència actuant de lateral la temporada passada?

Vaig jugar-hi tres partits i aquests dies l'Oriol ja m'ha advertit que si em necessiten en aquesta posició per alguna circumstància m'hi tornaran a posar. Jo mentre jugui, sigui o sigui, estaré encantat de fer-ho.

Amb l'arribada d'Ortuño, Benja i Chumbi, i a l'espera d'un nou extrem dret, fer-se un lloc a l'onze serà més complicat oi?

Sí, és clar. Són jugadors amb experiència a la Segona A i amb un nom a la categoria, però, això és bo perquè quanta més competència i dificultats hi hagi a l'equip, més ens esforçarem tots en els entrenaments i en els partits i l'equip se'n beneficiarà.

Trobaran a faltar Sergio León?

Espero que no. És un gran jugador i va fer una molt bona feina però han arribat bons davanters i segur que algun dels tres que han fitxat farà molts gols.

El somni de David Querol és que el Llagostera li serveixi de trampolí per fer un nou pas en la seva trajectòria?

Ésclar que m'agradaria! Però també m'agradaria pujar a Primera amb el Llagostera i això seria el més bonic. Aquí és on m'han donat la confiança i l'oportunitat de gaudir de la Segona Divisió A.

L'objectiu del Llagostera per a la propera temporada és millorar la novena posició?

Hem de ser realistes i saber que aquest any serà molt més difícil perquè els equips tenen més diners. A més a més, ha pujat l'Oviedo, el Nàstic... després hi ha els descendits de Primera. En fi, el Llagostera ha de pensar a salvar-se i a partir d'aquí ja pensarem en altres coses.