Definitivament es queda al Llagostera?

Sí, em quedo. És cert que he tingut diferents opcions per anar cedit a algun equip de Segona B, però, finalment i definitivament em quedo al Llagostera. Estic segur que serà un any bonic i il·lusionant.

Què el fa decidir?

Llagostera és una opció molt vàlida i sobretot em quedo perquè el cos tècnic m'ha fet arribar que compten amb mi. La decisió l'he meditada amb el meu representant. Aquí hi sóc feliç. L'Oriol confia en mi i la prova és que si haig de marxar vol que sigui mitjançant una cessió i això em fa content. A més a més tinc dos anys més de contracte.

La temporada passada es va quedar amb les ganes de debutar?

Sí, em vaig quedar amb les ganes de debutar a Segona A. Al final quan l'equip esgotava les opcions de play-off i s'albirava el meu debut vaig tenir la mala fortuna de lesionar-me al genoll. Va ser una llàstima, però, espero treure'm aquella espina del no-debut aquesta temporada.

Et veus amb forces o capaç de desbancar René?

M'ho prenc amb professionalitat. Sé que en René és un gran porter, dels millors de la categoria i n'aprenc molt cada dia. És molt bon company, però, des del treball, sacrifici i humilitat, lluitaré per quan els místers creguin que mereixo una oportunitat.

No s'hauria estimat més marxar i ser titular a un Segona B o Tercera?

Era una opció bona baixar a Segona B i no m'hauria importat fer-ho perquè hauria estat sinònim de minuts assegurats. Tot i això, sé que el club compta amb mi perquè volen que sigui important i per aquesta raó m'he quedat.

La pretemporada és una bona oportunitat per reivindicar-se, oi?

Sí, exacte. És un període de gran treball, d'oportunitats i una mena d'aparador per a tots els jugadors. Espero col·leccionar minuts per arribar al màxim a l'inici de la Lliga i posar-los-ho difícil a l'Oriol i a l'Òscar.