La direcció esportiva del Llagostera treballa en dues direccions aquests dies. Mentre segueix la recerca d'un lateral esquerre i d'un extrem dretà, el club també està gestionant l'operació sortida. El capítol d'altes està més que encarrilat a l'espera d'aquestes dues peces que haurien de completar la plantilla. En canvi, pel que fa a les baixes, el Llagostera té tres noms sobre la taula el futur dels quals no està gens clar a tres setmanes del començament de la competició: José Sánchez Moragón, Roger Barnils i Marc Rovirola.

El cas més complicat de tots és el del porter que, amb un any de contracte encara en vigor, continua tenint la porta oberta per deixar l'equip. El club així li ho va fer saber a començaments d'estiu i la decisió segueix vigent. Prova d'això és la revisió del contracte de Ratti i la negativa a deixar sortir cedit l'argentí al Barakaldo, que s'hi havia interessat. Mentrestant, el balear segueix treballant amb normalitat a les ordres d'Oriol Alsina i del preparador de porters Albert Jorquera. Moragón, de 28 anys, va disputar 9 partits la temporada passada en què entre una lesió i les bones actuacions de l'andalús René Román li van barrar el pas de la titularitat. En el cas que l'entitat i el jugador arribessin a un acord per rescindir els dos anys de contracte que li queden, el Llagostera aniria al mercat a la recerca d'un substitut. La prioritat del jugador és seguir a Segona A. Equips com el Ponferradina i el Racing s'hi van interessar però sense arribar a fer oferta.

D'atra banda, el club segueix pendent també de trobar un destí per a Barnils. El manlleuenc és conscient que aquesta temporada tindrà encara menys minuts que l'anterior i club i jugador estan d'acord que una cessió a un equip de Segona B és una bona solució. Barnils va jugar 9 partits el curs passat, dels quals només 4 de titular. Un altre cas obert és el de Rovirola. El migcampista de Cornellà, fitxat del Girona, està agradant molt els tècnics aquesta pretemporada, tanmateix, la forta competència que existeix al mig del camp amb Pitu Comadevall, Escassi, Tito Ortiz i Emilio Sánchez fa que Rovirola ho tingui complicat per fer-s'hi un forat. De moment, el Lleida és un dels equips que ja ha preguntat per la seva cessió. El Burgos i l'Hospitalet, són a l'espera també de la decisió final del club gironí.