El Llagostera ha anunciat aquesta tarda la incorporació del davanter brasiler Givanildo Puces da Silva 'Giva', que ha estat presentat com a nou fitxatge del conjunt per a les dues pròximes temporades.

Al costat d'ell, havia de ser presentat avui també el seu compatriota Thiago Rodríguez da Silva 'Mosquit', de 19 anys i procedent del Vasco de Gama, però el Llagostera no ha pogut oficialitzar el seu fitxatge per problemes burocràtics, pel que la seva incorporació encara es retardaria uns dies.

Giva era una de les tres promeses del Santos pels quals el Barcelona va pagar 7,9 milions d'euros al club brasiler per tenir un dret preferencial sobre la seva contractació, dins de l'operació del fitxatge de Neymar.

Tres temporades després, el jove davanter, de 22 anys, internacional en categories inferiors i que la passada campanya va abandonar el Santos per fitxar pel Coritiba, ha recalat al Llagostera.

"Vull agrair la confiança que ha tingut el club en mi. Espero tornar-la en el camp", ha declarat durant la presentació.

Giva considera que el salt a la Lliga espanyola, encara que sigui a Segona Divisió, és "un pas importantíssim" en la seva carrera. "Vull que comenci ja la competició. Vull demostrar tot el que puc donar", ha postil·lat.

Per la seva banda, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, s'ha mostrat encantat amb aquest nou reforç i confia que Giva "s'adapti el més ràpid possible".