El Llagostera va aconseguir superar, amb patiment inclòs, el Sabadell en un dels últims amistosos per als d'Oriol Alsina abans de començar la Lliga. Els llagosterencs van trobar-se molt còmodes sobre el terreny de joc, sobretot a la primera part, i van poder dominar el partit en totes les seves facetes, mentre que a la segona, amb els canvis, van patir més l'embranzida dels locals i van haver d'esforçar-se al final del partit per desfer un empat que els arlequinats havien situat al marcador després d'anar perdent 0-2.

Els blaugrana van sortir molt seriosos al terreny de joc i, sense donar temps al conjunt local, van anar ben aviat per feina. En el minut 5 Chumbi va aconseguir obrir el marcador gràcies a una passada amb el cap de Querol i, des de dins l'àrea, amb la cama esquerra, tot sol davant del porter va encertar a marcar.

Chumbi, molt actiu durant els primers minuts de partit, feia anar de corcoll la línia defensiva sabadellenca i, cinc minuts més tard, tornava a quedar-se sol davant Craviotto, habilitat per una bona passada en profunditat d'Escassi, però el seu xut va sortir desviat al fons del camp.

Amb tot, el Sabadell també voliar fer-se veure i, un cop aguantada la primera envestida llagosterenca, els arlequinats van anar agafant les regnes del partit, alhora que els d'Alsina iniciaven tasques més defensives i buscaven el gol a través de ràpides contres. La major possessió per part del Sabadell es va traduir en la millor ocasió dels locals aquesta primera part: Forniés va engaltar un fort xut que René va haver de refusar amb els punys per evitar mals majors.

Aquest intent local va esperonar el Llagostera que, set minuts més tard, al 32, aprofitant una segona jugada, ampliava distàncies en el marcador: Benja treia profit, des de la frontal de l'àrea, d'una pilota rebutjada pel Sabadell i, amb una magnífica rosca la va aconseguir posar al pal llarg de Craviotto.

A la represa, però, les coses van canviar ben aviat. Al cinc minuts el col·legiat xiulava un penal a favor del conjunt local, penal que es va encarregar de transformar Cortell, que havia entrat al descans. Una altra nova incorporació, Forgas, s'encarregava d'empatar el partit a dos després d'aprofitar una bona combinació entre Pol Roigé i Alex Cortell.

Amb l'empat, Alsina va començar a moure la banqueta i va fer entrar Juanjo i Samu substituint Pi i Benja. Amb això, però, el Sabadell seguia a la seva i no volia donar el partit per tancat amb l'empat. Al minut 69, René va haver de fer una intervenció providencial després d'una bona acció de Roigé, que es va quedar tot sol davant el porter a l'àrea petita, però l'andalús va saber endevinar les intencions del local i va desfer el perill.

El partit, però, més enllà del resultat, tenia l'objectiu de donar rodatge al màxim de jugadors i Oriol Alsina va voler donar entrada a Jesús Imaz, Emilio i Juanto, alhora que el Sabadell també aprofitava per moure la seva banqueta quan quedava un quart d'hora per acabar el partit.

Amb els refrescos al damunt del terreny de joc, el duel va obrir-se més perquè costava trobar els espais. Amb tot, qui va saber aprofitar les imprecisions d'aquests minuts d'entrada dels canvis, va ser Juanjo Expósito, un jugador que va saber treure profit d'un error defensiu del Sabadell per marcar el tercer gol.

La següent prova per al Llagostera arriba aquesta tarda (19:30), al Municipal de l'Escala, per enfrontar-se amb l'equip local.