El Llagostera va tancar la seva preparació amb un partit davant l'Escala en què el conjunt local va posar-li les coses complicades i va voler plantar cara a tot un Segona A, que va aprofitar per donar els primers minuts a la parella de brasilers fitxats divendres passat, Giva i Mosquito, a més de veure en acció l'indonesi Evan Dimas.

Els d'Oriol Alsina van sortir molt concentrats, amb ganes d'encarrilar el partit ben aviat i, en la primera aproximació, Pedro Alcalá aprofitava un córner per rematar de cap la pilota al fons de la porteria. Amb el Llagostera embalat la feina era per al conjunt local, que havia d'aturar les internades i, en el minut 2, Dembo enviava una pilota al travesser. Eren avisos fins que, just abans de la mitja hora de partit, Juanjo aprofitava un re?buig de la defensa local per marcar després d'una carambola en què la pilota va tocar els dos pals.

Els locals, però, van saber reaccionar a temps i van aconseguir resituar les línies per plantar cara i, al minut 34 ja avisaven Moragón, titular ahir. Dos minuts més tard, però, l'avís es convertia en realitat i Muniesa aconseguia enviar al fons de la xarxa, de cap, una falta llançada per Salam.

El partit creixia en intensitat i el Llagostera, ferit pel gol encaixat, va voler pressionar més i sentenciar en aquesta primera part. Just abans de xiular-se el descans, Samu va arribar fins a la línia de fons de la banda esquerra i va aconseguir centrar-la perquè Juanto anotés el tercer.

Molt de desgast físic tant per a un com per a l'altre equip, i encara quedava la segona part per jugar. Aquesta, que podia haver estat tranquil·la per als d'Oriol Alsina si, en el minut 48 Juanjo ha?gués encertat a enviar al fons de la xarxa una pilota centrada per Aimar, va guanyar en intensitat després que Jam Baldeh aconseguís culminar una bona jugada de l'Escala.

Just després del segon gol local Alsina va voler veure en acció les darreres incorporacions, els brasilers Giva i Mosquito, que juntament amb Oriol entraven per ?subs?tituir Samu, Juanjo i Juanto. Dos minuts més tard també podia gaudir d'uns minuts l'indonesi Evan Dimas.

La roda de canvis, a més del cansament acumulat, va fer que aquesta segona part perdés intensitat i que el marcador ja no es tornés a moure.

Avui el Llagostera tornarà als entrenaments a l'Estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. En acabar la sessió serà presentat Mosquito, que completarà la plantilla.