L'horari del partit de la cinquena jornada de la Lliga Adelante entre l'Oviedo i el Girona continua a l'aire. Inicialment la Lliga el manté fixat per al dissabte 19 de setembre, a 1/4 de 9 del vespre, al Carlos Tartiere, però l'Ajuntament de la ciutat asturiana ja ha decidit que demanarà traslladar-lo a l'endemà, el diumenge 20 per evitar la coincidència amb un concert d'Iggy Pop que està previst a l'aparcament que hi ha al costat de l'estadi. La comissió tècnica de Seguretat de l'Ajuntament d'Oviedo va prendre aquest acord ahir després d'una reunió on també hi van ser presents preresentants de la Policia Nacional, local, Bombers i Protecció Civil, a banda dels promotors del recital i del club.

L'alcalde, Wenceslao López, va explicar al final de la trobada que «els dos esdeveniments no són compatibles» i per això n'informarà a la Lliga tot esperant que atenguin la petició de traslladar el partit al dia 20. Si no fos possible, l'Ajuntament d'Oviedo demanarà que per comptes de jugar-se dissabte a 1/4 de 9 el duel es programés per, com a molt tard, les cinc de la tarda.

L'Oviedo-Girona coincideix amb el festival Faan Fest, que se celebrarà a les immediacions del Carlos Tartiere amb motiu de les festes de San Mateo. Iggy Pop és el cap de cartell del dia 19 i començarà a actuar a les 10 de la nit. Abans hi ha previstos cinc grups més. La música començarà a sonar just al costat del Tartiere a partir de les sis de la tarda. El problema de jugar diumenge és que aquell dia també hi ha programat un altre concert, en aquest cas de Melendi, al mateix escenari.

Mentretant l'Oviedo ha decidit no prendre partit i deixarà que sigui l'Ajuntament qui demani el canvi a la Lliga, conscients que poca cosa tenen a dir en una època en què manen les televisions.