Després de tres temporades a l'Olot Carlos Martínez va fitxar aquest estiu pel Vila-real B, amb l'esperança que això li serveixi de trampolí cap al futbol professional. Dissabte s'enfrontarà al seu exequip.

Ha notat molts canvis pel fet de canviar l'Olot pel filial d'un equip de Primera Divisió?

Evidentment hi ha diferències. Sobretot el tema de les infraestructures i el fet que es pensi molt en el primer equip. El Vila-real és un club molt important a Primera i tot és molt professional. Mai havia sortit de Catalunya i estic content de com em va tot.

Quines aspiracions té el Vilareal B a la categoria?

Som molt ambiciosos. Som un grup amb molts joves, tenim molta il·lusió i esperances per fer una bona temporada. Vam començar de manera immillorable al camp de l'Hospitalet, amb una victòria clara i merescuda i ara hem de seguir treballant.

I com ha estat l'adaptació de Carlos Martínez al seu nou club?

Estic molt content. El tracte dels jugadors, del cos tècnic, de tots els que formen al club és magnífic. És com una petita família. Aquesta sintonia després es pot veure sobre el terreny de joc, ja que el vestidor està molt unit. Per part meva, intento fer el més bé possible tot allò que em demana el tècnic.

Ha parlat amb l'entrenador del primer equip, Marcelino?

No. Per ara no, i no ho espero. Per part meva només estic centrat a ajudar el meu equip.

Creu que pot tenir projecció al primer equip?

El que hagi de venir ja vindrà. Jo només estic centrat en el filial, que és l'equip pel qual he fitxat i estic totalment mentalitzat en quina ha de ser la meva feina.

Era el Vila-real el seu últim tren cap al futbol professional?

La veritat és que era una oportunitat que no podia deixar escapar. No tots els dies et ve a buscar un equip com el Vila-real i encara que a Olot estava molt còmode, no podia deixar escapar aquesta opció. No sé si és o serà el meu últim tren, però estic molt content amb la decisió que he pres. L'Olot és el club on he jugat on més bé m'han tractat. Des dels jugadors i companys dins del vestuari, passant pel cos tècnic, la directiva i l'afició. He passat uns grans anys jugant a futbol i sempre ho recordaré. Sí, està clar que serà especial. Se'm farà estrany jugar contra el meu exequip però bé, casdascú buscarà els seus interessos. Jo amb el Vila-real voldré guanyar el partit i l'Olot voldrà emportar-se els tres punts a la Garrotxa.