El migcampista Abel Molinero, amb un golàs en el descompte, a 30 segons del final, va desencallar (1-0) un partit que semblava destinat a l'empat sense gols entre el Lugo i el Llagostera, que el va deixar escapar quan estava a punt d'aconseguir el resultat que s'havia marcat com a objectiu al Anxo Carro.

La manca d'encert dels locals, que, a més, van estar espessos en el joc durant la primera hora de joc, semblava que amargaria el debut aquesta temporada al camp de Lugo, però quan l'afició començava a abandonar la graderia va aparèixer un dels fitxatges de la temporada, Molinero, per connectar un potent xut des de la frontal que va entrar per l'escaire.

Sota el sol, amb prop de 30 graus, el Lugo no va tenir la fluïdesa desitjada en el primer partit al Anxo Carro amb Luis Milla com a entrenador després de sis anys amb Quique Setién al capdavant de la banqueta.

El Llagostera va estar ben posicionat al camp, sòlid després d'haver iniciat el campionat amb una derrota davant l'Atlètic Osasuna (0-2), ha pressionat als locals i amb prou feines els ha deixat passar la línia de tres quarts d'atac en el primer període.

Els gallecs, després del 2-2 davant l'Oviedo al Anxo Carro, els ha faltat profunditat i dinamisme, van cometre imprecisions en el joc futbolistes com Carlos Pita i Sergio Marcos, Iriome i David Ferreiro a penes han aparegut a les bandes, i els laterals, Manu i el debutant Pau Cendrós, acabat d'arribar, no s'han desdoblat.

Quan vel Lugo ha trobat alguna fissura al Llagostera, com en una centrada d'Iriome als deu minuts, l'argentí Pablo Caballero perdonava a l'àrea petita, on ha rematat de primeres per sobre de la meta de René.

Aquesta ha estat una de les poques accions de perill del primer acte tant en l'àrea del Llagostera com en la del Lugo, en què José Juan amb prou feines ha tingut feina i només s'ha vist amenaçat per un parell de centrades a l'àrea i un xut de Tito que ha sortit fora.

Al Lugo li ha costat encara més trobar espais en l'arrencada de la segona part, en què Chumbi ha acariciat el gol després d'agafar-li l'esquena a la defensa i plantar-se davant José Juan. L'entrada d'Igor Martínez ha coincidit amb els millors moments del Lugo, que ha fet un pas endavant a falta de mitja hora i ha buscat el gol amb un cop de cap de Caballero en un servei de córner.

El Llagostera ha tingut les seves opcions en el temps de descompte, però ha sigut el Lugo qui s'ha endut el premi del triomf amb un potent xut d'Abel Molinero, que havia substituït Iriome, quan ja havien transcorregut dos minuts i mig dels tres que hi havia decretat l'àrbitre.

CD Lugo: José Juan; Pau Cendrós, Israel Puerto, Dealbert, Manu; Seoane; Iriome (Molinero, min.82), Pita (Campillo, min.72), Sergio Marcos, David Ferreiro (Igor Martínez, min.60); y Pablo Caballero.

UE Llagostera: René; Masó, Chus Herrero (Aimar, min.50), Escassi, Samu de los Reyes; Querol, Tito, Emilio Sánchez (Pitu, min.83), Ríos; Rafa Chumbi y Juanjo (Benja, min.72).

Gol: 1-0, min.93: Molinero.

Àrbitre: González Fuertes, (Comitè asturià). Ha amonestat Masó (min.39) i Tito (min.72), del Llagostera; i a Fernando Seoane (min.92), del Lugo.