Refer-se. Passar pàgina. Oblidar el desencís que va causar el primer resultat de la temporada. Amb un 1-2 en contra davant l'Alcoià, l'Olot no va encetar amb massa bon peu la Lliga i ara sap que l'única manera de tornar a aixecar el cap és sumant algun punt al complicat camp del Vila-real B, un equip que ve de debutar amb vict"ria a l'Hospitalet (1-3) i que disposa d'un vell conegut en el seu atac com ho és Carlos Martínez.

Amb les baixes del lesionat Diego Sánchez i del sancionat Jose Martínez, els garrotxins van posar rumb ahir mateix cap a La Plana amb l'única missió de sorprendre el seu rival i de tornar cap a casa amb els tres punts. »Sabem que ens enfrontarem amb un filial, un equip ràpid que sempre vol dominar el joc. Nosaltres jugarem amb il·lusió i ganes de fer un partit seriós en defensa. No hem oblidat l'últim resultat i hem de millorar les prestacions, sobretot pel que fa la contundència al darrere. Si fem les coses bé, tindrem moltes opcions de guanyar», valorava Antonio Rodríguez, 'Rodri', qui podria donar la titularitat al lateral dret a Albert Blázquez, jugador del Vila-real durant tres temporades.

El partit, que començarà a partir de les 19:00 hores a la Ciutat Esportiva del Vila-real, el dirigirà l'àrbitre Montero de Lerma.