Amb Nico Ratti ocupant fitxa del filial, almenys de moment, el Llagostera té 26 jugadors a la nòmina del primer equip. Oriol Alsina ha hagut de descartar vuit jugadors en les dues primeres jornades de lliga -comptant els lesionats Gila i Jordi López, que ja es troben gairebé recuperats- però el tècnic dels llagosterencs és inconformista de mena. A dos dies per acabar el termini d'altes i baixes, es tanca demà al vespre, el Llagostera ja té coll avall que tindrà una baixa gens desitjada: la de Pedro Alcalá. Fran Cruz serà el seu substitut, un cop es va desvincular divendres del Còrdova, però les novetats es poden no acabar aquí i Alcalá pot acabar no sent l'única baixa en les pròximes hores.

"Alsina, Oscar Álvarez, Javi Salamero i Gerard Escoda continuen buscant peces per millorar la plantilla i, arribi o no una nova peça a la banda esquerra o en qualsevol altra posició, els responsables esportius del Llagostera poden optar per alliberar fitxatges amb sortides de peces que, de moment, no semblen comptar molt per a l'entrenador. En el punt de mira el porter Moragón o, fins i tot, el davanter Juanto Ortuño que, tot i haver arribat aquest estiu i ser un jugador llargament pretès per Alsina, encara no ha entrat en cap convocatòria de lliga.

Moragón ja va perdre la temporada passada la lluita per la titularitat amb René i, ara, Nico Ratti s'ha consolidat com el segon porter de la plantilla i el balear ja no seu a les banquetes. Per la seva banda, Juanto, que la temporada passada ja va haver de sortir amb la cua entre les cames del Sabadell, ha anat a parar a un equip que, sobretot des de l'arribada dels brasilers Giva i Mosquito, està molt poblat en les posicions ofensives tant de davanters purs com de gent de banda.