Fran Cruz, fitxat diumenge com a substitut d'Alcalá, traspassat al Girona, haurà acabat siguent el darrer fitxatge del Llagostera en el mercat d'estiu. Ahir, tot i que el club blaugrana va estar pendent fins la mitjanit d'alguna possible incorporació més (l'opció del lateral del Deportivo Saúl es va esvair), no es va acabar concretant cap més reforç ni tampoc hi va haver sortides. La plantilla actual, per tant, serà la que haurà de competir fins el proper mes de gener amb l'objectiu d'encarrilar la permanència. Els blaugranes disposen de límit salarial per si cal utilitzar-lo en el proper mercat d'hivern.

D'aquesta manera el Llagostera haurà tancat fins a deu fitxatges aquest estiu: Fran Cruz i Samu (Còrdova), Mosquito (Vasco da Gama), Giva (Coritiba), Emilio Sánchez (Mirandés), Benja (Las Palmas), Escassi (Alcorcón), Chumbi (Albacete) i Chus Herrero (Valladolid), a banda d'un Juanto Ortuño (UCAM Múrcia), a qui no li van acabar tramitant la fitxa fins pràcticament els últims instants del mercat. A Llagostera també hi va arribar Rovirola (Girona), tot i que el club el va cedir al Fuenlabrada per tal que tingui minuts a Segona B abans de fer el salt definitiu a la Lliga Adelante. Avui l'equip d'Oriol Alsina torna als entrenaments a Palafrugell amb la vista posada ja en la visita de l'Alabès aquest diumenge. Al final de la sessió, sobre les 12 del migdia, es farà la presentació oficial de Fran Cruz.

L'àrea tècnica del Llagostera s'ha mostrat satisfeta amb la plantilla que ha confeccionat. Alsina i Álvarez es centraran ara en millorar els resultats de les dues primeres jornades, després de les derrotes contra Osasuna i Lugo.