Com valora el mercat de fitxatges a Llagostera aquest estiu?

A Segona A, en general, aquesta temporada s'ha notat molt la injecció econòmica de les televisions. Tots els equips s'han reforçat força bé. El mercat s'ha activat a través d'això i els equips han fitxat molt bons jugadors. Nosaltres estem molt satisfets amb la plantilla que hem fet, no ens falta de res. Tenim un equip compensat, amb les posicions doblades i amb jugadors de perfils diferents.

A l'últim dia de mercat no hi va haver moviments com es podia esperar.

El Llagostera té la responsabilitat d'esperar sempre fins l'últim moment pel que pugui passar. L'ètica professional ens obliga a estar pendents de qualsevol moviment fins a últim moment. Ja teníem la plantilla tancada amb l'arribada de Cruz i la marxa d'Alcalá al Girona i estem molt contents del que tenim.

Quin considera que serà el fitxatge que pot marcar més diferències?

No m'agradaria destacar cap jugador en concret. Donar mèrits a algú pràcticament abans de començar seria injust. Hem incorporat jugadors amb talent, experiència i qualitat i és qüestió de temps perquè cadascú agafi els seus rols dins el terreny de joc.

A partir d'ara, quines seran les funcions de Javi Salamero com a secretari tècnic?

M'agradaria destacar que em sento molt a gust treballant colze a colze amb en Gerard Escoda. Té molta capacitat de treball i facilita molt la feina. A partir d'ara, supervisaré les funcions dels tècnics del futbol base i estaré molt atent a les evolucions del filial. A més a més, intentaré ajudar al màxim el primer equip per tot el que em necessitin. Seguiré ben atent als moviments del mercat i els passaré informes de jugadors i també de rivals.