Una forta topada el va obligar a marxar del terreny de joc de l'Anxo Carro de Lugo amb l'empat a zero a l'electrònic. Corria el minut 83 de partit i Emilio Sánchez va ser traslladat a l'hospital amb un traumatisme cranial. Allà, poc després de recuperar la consciència, li van explicar que Abel Molinero al 93 provocava la segona derrota del seu equip. Aquests dies el nou migcampista del Llagostera no s'ha entrenat i és baixa per diumenge davant un dels seus exequips, l'Alabès. «Estic bé. Cada dia vaig millor i espero que l'evolució sigui positiva», afirmava Emilio pocs dies després de la topada. De la jugada, el migcampista assegura que «no recordo res ni del partit ni del xoc. Afortunadament tot ha quedat en un ensurt». Per tant, Emilio es va assabentar de la derrota del seu equip a l'hospital i ho recorda així: «Gent del club em van explicar el gol encaixat al temps de descompte i en aquells moments em vaig emportar un segon disgust, havíem fet mèrits per sumar almenys un punt». Sánchez afirma que «mai havia tingut una lesió com aquestes i ha estat una experiència dura, espero que no em torni a passar. Ara la meva prioritat és descansar i tornar al 100 %». Pel que fa als resultats esportius de l'equip, Emilio Sánchez assegura que «no hi ha preocupació, i sí compromís. Hem de corregir ràpidament els errors i aconseguir la primera victòria al més aviat possible». El proper rival és l'Alabès, equip en el qual va militar Emilio i que ha començat guanyant els dos partits aquesta temporada. «Tenen un molt bon equip. A la Segona A, però, l'important no és com comença, sino com s'acaba. Estic convençut que els tres punts es quedaran a casa i més amb el suport de l'afició». ramon ribas palamós

El davanter Rafa Chumbi és una de les nou cares noves del Llagostera 2015-2016. L'exjugador de l'Albacete ha gaudit de dues titularitats en les dues primeres jornades de Lliga en les quals els gironins no han vist porteria. Segons el murcià, el gol i la primera victòria del Llagostera arribarà tard o d'hora perquè l'equip crea perill a la porteria rival. Chumbi, que va signar amb els blaugrana per tres temporades, espera que l'experiència llagosterenca sigui tan exitosa com la que va viure a les files d'un altre conjunt català com el Reus, on en dues temporades va fer més de trenta gols.

«Quan portes dues derrotes seguides, i encara que sigui a l'inici de la lliga, t'entren les presses i sobretot en el nostre cas per fer gols i, a més, cal recordar que som l'únic equip de la categoria que encara no ha marcat», va afirmar Chumbi. El davanter va assegurar que «el partit de diumenge contra l'Alabès ha de servir per trencar les males estadístiques: «si no marques no guanyes», va recordar. El Llagostera va perdre davant l'Osasuna el primer partit de lliga a casa i una setmana després, a Lugo, el destí va ser cruel pels llagosterencs amb un gol que els va privar de sumar un punt al temps de descompte. «Crec que a Lugo vam competir molt millor. Davant l'Osasuna ells ens van superar en intensitat i quan passa això, és criticable. A Lugo, en canvi, ens van superar amb un gol en l'afegit des de 30 metres, només podíem felicitar el rival».

Sembla que la temporada ha començat com l'anterior, veient un Llagostera que li falta fer gols. Chumbi opina que «al final tot arriba, l'important és que generem ocasions tot i que no siguin massa clares». El davanter i l'equip ja tenen tots els sentits posats en el proper partit davant l'Alabès, on «haurem d'anar en compte perquè són més intensos que l'Osasuna, si contra els conjunts de Bordalás no hi posem tot allò que s'hi ha de posar ens passaran per sobre». El bloc entrenat per Oriol Alsina tindrà doncs la oportunitatm diumenge a les 5 de la tarda, de redimir-se de les dues derrotes amb una victòria davant el conjunt basc. Per fer-ho, els jugadors necessiten el suport de l'afició i Chumbi els valora com un factor importantíssim per portar-los a sumar els tres punts. «Diria a l'afició que vingui a Palamós perquè els necessitem, volem el seu suport. És cert que hem començat molt malament però queden molts punts en joc i molts diumenges d'alegries».

Pel que fa a la situació personal de Rafa Chumbi, el jugador valora positivament el fet de jugar amb Juanjo i Benja al seu costat de la davantera. «Amb qualsevol dels dos m'he sentit còmode. Amb Benja ens hem de repartir més la feina de pressionar el pivot defensiu i en canvi en Juanjo ja ho fa directament ell perquè actua de mitjapunta». De moment, el murcià ha estat l'únic dels davanters del Llagostera que ha jugat com a titular els dos partits de lliga, per la qual cosa es mostra content. «De moment compto amb la confiança del cos tècnic i espero que segueixi així». Ara només falta que Chumbi, acabi de fer bé la seva feina. «Jo ara només espero retornar-los la confiança que estan mostrant en mi marcant gols».