El jugador del Barça, Sergi Roberto, pateix una lesió als isquiotibials i és dubte seriós per al partit de lliga del proper 12 de setembre al Vicente Calderón davant l'Atlètic de Madrid. Sense comunicat ni cap mena de missatge per part del club blaugrana, el jugador reusenc s'hauria lesionat en un dels entrenaments i podria estar de baixa uns dies. De moment, el club, no n'ha informat.

La possible baixa del jugador blaugrana seria més aviat insignificant en un altre moment de la temporada o de l'any passat, però arriba en un moment delicat. El lateral dret titular de l'equip, Dani Alves, es va lesionar en el primer partit de lliga al camp de l'Athletic de Bilbao, i encara li queden una mica més de dues setmanes per reaparèixer en competició. Els altres dos laterals que poden actuar a la banda dreta de la defensa del Barça són els brasilers Douglas i Adriano. Davant aquesta situació, Luis Enrique va recórrer a Sergi Roberto. El jove jugador del planter ja sap que l'entrenador confia amb ell per ocupar aquesta posició i a San Mamés, quan va haver de substituir Alves, ho va fer amb nota. El següent partit com el Màlaga també el va jugar complet en aquesta posició i semblava el substitut perfecte mentre Alves estigui de baixa.

Ara, però, segons informen diferents mitjans, s'hauria lesionat. Uns diuen que està pràcticament descartat pel partit a Madrid davant l'Atlètic i altres confirmen que podrà estar disponible pel cos tècnic blaugrana. Sense comunicat mèdic del Barça serà molt difícil conèixer l'abast real de la lesió de Sergi Roberto. Es preveu però que pugui arribar per al partit davant l'Atlètic i que fins i tot forci, a causa de la importància. Si no arribés, el problema per Luis Enrique seria major en no disposar de laterals drets. Marc Bartra podria ser la cinquena opció.