El Llagostera ha sumat aquesta tarda la primera victòria de la temporada. L'equip d'Oriol Alsina s'ha desfet de l'Alabès en un duel que ha quedat marcat per la jugada de l'1-0: Pitu ha transformat un penal per mans de Carpio i el defensa vitorià ha sigut expulsat, poc després de la mitja hora de joc. Fins aleshores el duel era feixuc i sense ocasions. Amb el marcador a favor i un home més els gironins s'han asserenat i no han tingut excessius problemes per arribar al descans amb avantatge, tot i que en la darrera jugada de la primera part Kiko Femenía ha enviat al travesser un obús que hauria pogut representar l'1-1.

Poc després de començar la segona part, una altra jugada ha sigut clau: El visitant Manu, per unes mans innecessàries, ha vist la segona

groga i també ha hagut d'enfilar el camí dels vestidors abans d'hora, amb 40 minuts per davant. L'equip d'Oriol Alsina no ho ha desaprofitat

i ha començat a buscar amb insistència el gol de la tranquil·litat, que ha arribat en una gran acció de Juanjo, picant la pilota per sobre de la sortida del porter Pacheco. Amb 2-0 i jugant contra 10 els blaugranes s'han limitat a deixar passar els minuts tot i que Imaz hauria pogut ampliar el marcador i, pel bàndol visitant, Toquero també ha tingut una bona ocasió. Al final, en l'afegit, el brasiler Giva s'ha estrenat com a golejador amb el Llagostera fent el definitiu 3-0.

Després de la primera victòria de la temporada el Llagostera suma tres punts i trenca la ratxa de dues derrotes seguides (Osasuna i Lugo) amb què va obrir el campionat.

Fitxa tècnica:

3 - Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Escassi, Samu (Aimar, min.45); Tito, Pitu, Ríos (Ríos, min.63), Querol (Giva, min.74); Chumbi; i Juanjo.

0 - Alabès: Pacheco; Carpio, Laguardia, Pelegrín, R.García; Manu, Mora; Kiko Femenía (Beobide, min.74), Juli (Pacheco, min.57), Guichón (Manu Barreiro, min.64); i Toquero.

Gols: 1-0, min.31: Pitu, de penal. 2-0, min.62: Juanjo Expósito. 3-0, min.90+1: Giva

Àrbitre: Ruipérez Marín (comitè castellanomanxec.). Ha amonestat els locals Pitu, Querol, Escassi i Tito i als visitants Toquero, Guichón, Mora, Laguardia i Beobide. Ha expulsat amb vermella directa Carpio i Manu per doble groga.

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada de la lliga Adelante al municipal de Palamós-Costa Brava davant 1.115 espectadors.