Fran Cruz i Givanildo Pulgas da Silva "Giva" van estrenar-se ahir amb la samarreta del Llagostera. Després d'encaixar dues derrotes consecutives, en les dues primeres jornades de Lliga, l'equip d'Oriol Alsina necessitava reaccionar i sumar els tres primers punts de la temporada gairebé de forma obligada. I ho va fer amb autoritat.

Dos dels artífexs del triomf d'ahir al Palamós-Costa Brava contra l'Alabès (3-0), van ser precisament Fran Cruz i Giva. Cruz no va marcar, però va ser un dels jugadors més destacats dels gironins, i ja va deixar clar que donarà més d'una alegria a l'afició blaugrana aquest curs (té dues temporades de contracte). Va saltar en l'onze titular, ocupant la baixa per lesió de Chus Herrero. El central cordovès n'ha fet prou amb una setmana per convèncer Oriol Alsina. Cruz tenia doble motivació per fer-ho bé. Per una banda debutava amb el seu nou equip, i per l'altra, volia deixar clar a Jose Bordalás de la seva qualitat. I és que Cruz va coincidir la temporada passada amb l'ara tècnic de l'Alabès a l'Alcorcón, on aquest no va donar massa minuts a l'andalús. Al final del partit, Fran Cruz es mostrava molt satisfet pel seu debut. "Hem guanyat i això és el més important. Hem deixat la porteria a zero, i l'equip ha jugat molt bé". A nivell personal, Cruz va assegurar que "l'adaptació ha estat molt ràpida. Jo ho he posat tot de la meva part, però la veritat és que la resta de companys i cos tècnic també m'han ajudat molt".

Fran Cruz no va ser l'únic que es va estrenar ahir amb el Llagostera. També ho va fer el brasiler Giva. El davanter procedent del Coritiba, va sortir al minut 74 per substituir Querol. Giva va tenir el debut somiat. El 14 del Llagostera no només va debutar amb l'equip gironí, sinó que també ho va fer a la Lliga Adelante. Per arrodonir la seva estrena, Giva va fins i tot marcar un gol en el minut 92. Va ser el tercer i definitiu que va servir per sentenciar el partit. Giva, igual que Cruz estava "molt content" al final del partit, per afegir que "per mi és molt important aquest gol. Això em donarà confiança pel proper partit".