Hauria pogut passar qualsevol. Aquest va ser el missatge que va llançar Oriol Alsina als vestidors i que, en certa manera, compartia Luis César, que considerava que havíen fet prou mèrits com per haver-se endut ells l'eliminatòria. Al final Alsina va mostrar-se satisfet perquè segons ell «tornem a ser el Llagostera de sempre», és a dir, aquell equip intens, treballador i ambiciós que no dóna una pilota per perduda i que s'entrega fins el final.

«Ha sigut un partit molt igualat. Hem merescut passar tots dos. Hem patit moltíssim perquè tot just comencem la temporada i avui al camp hi havia jugadors que no han estat siguent titulars i físicament això passa factura. Al final hem estat més encertats i hem passat nosaltres», reflexionava el tècnic local. Alsina va felicitar Benja, que considera que «acabarà siguent un jugador molt important per a nosaltres». L'autor del 2-1 «agafarà confiança amb aquest gol i segur que recuperarà la seva millor versió». L'entrenador també va tenir paraules per a Mosquito, l'autor del primer gol: «té molta verticalitat i explosivitat. Ha definit molt bé quan s'ha quedat sol».

Sobre l'Albacete va indicar que «per mi és un dels millors equips de la categoria i el veig molt amunt a la lliga. Arrisquen molt i van sempre a guanyar».

Luis César

El tècnic de l'Albacete, per la seva banda, no va voler treure mèrits al Llagostera però va considerar que «hem merescut més perquè hem anat sempre a buscar el partit. Al final, però, ens ha faltat definir. El futbol són gols i estar bé a l'àrea contrària i a la teva. Nosaltres no ho hem estat, perquè hem fallat a dalt i en el 2-1 hem permès que una jugada embolicada acabés resolent».

El preparador rival també va dir que «hem proposat més que altres equips que han passat per aquí aquest any» i va dir que esperava que el desgast d'ahir no els passés factura diumenge.