El Llagostera ha encaixat aquesta tarda la tercera derrota de la temporada, en la quarta jornada de Lliga, després de caure per la

mínima al camp de l'Albacete (1-0). L'equip manxec n'ha fet prou amb un gol de Jona des del punt de penal en el 38', en una decisió gens encertada del col·legiat del partit Munuera Montero per endur-se els tres punts. A la represa, l'Albacete ha continuat sent el dominador absolut del partit. L'equip d'Oriol Alsina pràcticament no ha arribat mai a la porteria de Dorronsoro. L'única ocasió dels de la Costa Brava, ha arribat a un quart d'hora del final, de les botes del brasiler Mosquito disposant d'una clara vaselina que el porter del conjunt manxec ha aturat sense dificultats. Després de quatre jornades el Llagostera, només ha sumat 3 punts de 12 possibles.

- Fitxa tècnica:

1 - Albacete: Dorronsoro, Antoñito, Pulido, Núñez, Parets, Santi Jara, Diego Benito (Mario Ortiz, min.57), Edu Ramos, Adrià Carmona (SAMU, min.52), Portu i Jona (Rubén Cruz, min 68 ).

0 - Llagostera: René, Aimar, Fran Cruz, Escassi, Masó, Querol, Pitu (Emilio, min. 68), Tito, Rius Reina (Imaz, min.60), Benja (Mosquit, min.60) i Juanjo.

Àrbitre: Munuera Montero (Col·legi Madrileny). Ha mostrat cartolines grogues als locals Parets, Portu i Samu i als visitants Rius Reina, Aimar, Escassi i Masó.

Gol: 1-0, m.38: Jona, de penal.

Incidències: Partit de la quarta jornada de la Lliga Adelante disputat a l'Estadi Carlos Belmonte, a 5.913 espectadors.