Instal·lat en un núvol. Tot li rutlla a la perfecció a un Juanjo Expósito que viu la seva segona temporada a les files del conjunt del Gironès. Diumenge, després de 23 partits del Llagostera a Segona actuant com a local, per fi, el davanter va poder celebrar un gol seu amb els seus aficionats. El 2-0 contra l'Alabès era la seva primera diana a casa. Fins ara només havia sucat a domicili.

El primer gol del càntabre en l'actual Lliga, el va anotar davant d'un dels seus exequips en el minut 63 i va servir per deixar-ho pràcticament tot dat i beneït després que Pitu, des dels onze metres, obrís la llauna a la primera meitat. Dissabte, el dia abans del partit davant l'Alabès, el davanter va rebre la visita en l'últim entrenament de la setmana de la seva dona, acompanyada del seu fill, nascut fa un parell de setmanes. L'endemà, el pare de la criatura feia el primer gol a casa i li dedicava al recent nascut. El primer gol de Juanjo a Palamós arriba també després de fer-se oficial la seva condició de segon capità de la plantilla.

La temporada passada tots els gols de Juanjo van ser a domicili. Va ser a la segona volta quan l'olfacte golejador del futbolista càntabre va aparèixer a escena. Curiosament, però, tots els gols els va anotar lluny del Nou Estadi. Aquelles cinc dianes les va fer als camps de l'Osasuna, el Saragossa, el Sabadell, el Racing i el Betis. Aquesta pretemporada havia seguit la mateixa ratxa, fent gols a Sabadell i l'Escala.