La UE Figueres i el Front Unió celebraran aquest diumenge, abans del partit que enfrontarà l'equip d'Eduardo Vílchez amb el Gavà, una jornada de captació de donatius a favor dels refugiats. El club dóna suport, d'aquesta manera, a una iniciativa sorgida del grup oficial de seguidors empordanesos. La campanya pretén solidaritzar-se amb la difícil situació que viuen els refugiats i s'hi podrà col·laborar de diverses maneres.

Els socis i aficionats que vagin diumenge al Figueres-Gavà (16.30) podran fer els donatius en efectiu -es col·locarà una urna- o bé en espècies, entregant menjar, joguines, roba o qualsevol altre aportació que pugui ser suceptible de ser entregada a les famílies que ho necessitin. La Unió participarà de la col·lecta entregant tot el que es recapti de la venda de tires de la tradicional panera.

El Figueres va informar ahir que ja s'ha posat en contacte amb les ONG que treballen amb el tema dels refugiats per tal de fer l'entrega dels diners i el material recollit. El club i el Front Unió van fer una crida a l'afició a acudir diumenge a l'estadi de Vilatenim per donar suport a l'equip però també per participar en un acte solidari.