Calma i tranquil·litat, aquesta és la recepta. El Palamós encara no ha pogut celebrar la primera victòria després de quatre jornades (3 empats i 1 derrota) però des del vestidor del degà el missatge dels futbolistes i de gent de l'entorn del club és de serenitat i paciència.

El bon joc de la segona meitat davant el Cerdanyola convida a l'optimisme i tot i fer un inici de Lliga lluny de les expectatives generades, els futbolistes palamosins creuen que la primera victòria és més a prop. El defensa central David Cano lamentava el munt d'oportunitats desaprofitades davant els barcelonins: «potser jugaríem trenta partits contra el Cerdanyola i la pilota no entraria».

Del segon empat a zero consecutiu a casa, el primer va ser davant el Sant Andreu, Cano aposta per veure el got mit ple. Segons ell «sortim reforçats moralment gràcies al bon joc de la segona part», mentre afegeix que «el míster ens ha dit que això ho hem d'aixecar nosaltres». David Cano que ha jugat tots els minuts i és un dels fixos en l'esquema de Mármol, assegura que «tots els inicis costen: «Més de la meitat dels jugadors són nous però a mesura que passi el temps la plantilla es consolidarà», diu.