I l'escollit, finalment, va ser José Moragón. Amb René Román fora de combat per dos mesos, Oriol Alsina i el seu cos tècnic han rumiat de valent durant tota la setmana per decidir qui seria l'encarregat d'ocupar la porteria per rebre el Tenerife. Divendres, Alsina admetia que tenia la decisió presa, tot i que no es va pronunciar. Ahir, prop d'una hora abans del matx, el nom de Moragón encapçalava l'onze titular que el club facilitava als mitjans de comunicació que s'havien citat a Palamós-Costa Brava. El porter balear va jugar els 90 minuts i va signar una actuació acceptable. Se'l va veure segur, va mantenir a ratlla les poques arribades del rival durant una hora i ben poc va poder fer en les dues rematades a boca de canó de Suso Santana, el seu botxí. D'ell i també del Llagostera.

"Tant Moragón com Ratti s'han entrenat molt bé durant tota la setmana. Però m'he decantat pel primer perquè té molta més experiència per jugar aquesta mena de partits. Sabia que contra el Tenerife hi hauria molt més joc directe i pilotes penjades; Moragón ha estat molts anys a Segona B, on aquest joc és habitual. Ara bé, Ratti també està a un bon nivell i cada setmana decidirem", explicava Oriol Alsina en roda de premsa, valorant per què havia triat el balear per ocupar la porteria.

El propi jugador, minuts més tard, admetia sentir-se "content" per haver pogut recuperar la titularitat, com a mínim de manera momentània. Va explicar que durant tot el partit s'havia sentit "prou còmode", tot i lamentar els dos gols de Suso. Igualment, va afegir que "la confiança es guanya només jugant, pel que cada setmana entrenaré al màxim per continuar a l'equip titular".

Tret de les dues accions en les que la pilota va acabar al fons de la porteria, a Moragón se'l va veure prou bé, com si no hagués passat el temps des que el mes de juny jugués el seu últim partit. Al primer temps va ser un espectador de luxe i quan va haver d'intervenir, ho va fer amb encert. Als 8 minuts, va aparèixer per primer cop blocant una centrada perillosa de Suso. Se'l va veure segur abans de la mitja hora, sortint a buscar una pilota bombejada a l'àrea i anticipant-se a dos jugadors rivals. Va aturar amb encert un cop de cap de Lozano al segon acte i es va estirar bé, instants després i tapant l'espai, en una clara ocasió del mateix davanter. Diferent va ser la cosa als minuts 61 i 71. De salvar els mobles, s'hauria convertit en l'heroi del partit, però poc va poder fer davant Suso Santana. L'habilidós extrem del Tenerife, en totes dues ocasions, es va plantar sol davant el balear. A la primera, el va afusellar. A la segona, li va col·locar la pilota lluny del seu abast a tocar del seu pal esquerre. Difícil per a Moragón. I difícil també per a qualsevol porter.