La derrota amb el Tenerife (0-2) va deixar el Llagostera cuer dissabte passat. Una situació que de la qual Pitu Comadevall i els seus companys en volen sortir el mes aviat possible el conjunt blaugrana. El calendari ha volgut que Montilivi sigui la primera oportunitat per als llagosterencs per a deixar la cua. Aquest és l'objectiu d'un Pitu que no entén les polèmiques de la temporada passada.

Els derbis sempre són diferents però com s'encara un partit així veient-se a la cua de la taula?

Un derbi sempre és un partit especial i ara per a nosaltres és molt més que un derbi. A ningú li agrada ser l'últim de la classificaicó i l'oportunitat que tenim per sortir-ne és aconseguir els tres punts al camp del Girona. Aquesta és la mentalitat amb què encarem la setmana i amb què jugarem diumenge. Hem de ser un equip seriós, solidari i que no renunciï als tres punts.

Montilivi és un bon escenari on anar a buscar la reacció?

Potser no, però tot i així, el Llagostera és capaç de tot. En aquesta categoria no hi ha camps fàcils. El del Girona és difícil i en ser un derbi encara més. Tot i això, creiem que si fem les coses bé i tenim un bon dia, podem guanyar.

S'ha parlat molt del derbi de ?l'any passat. Creu que hi haurà especials ganes cap a vostès per part del Girona o seran les habituals de cada derbi?

Suposo que serà l'habitual de cada derbi. Sempre hi ha més tensió que en d'altres partits. Som dues plantilles on ens coneixem molts jugadors. Això fa que hi hagi més ganes contra excompanys teus. Nosaltres ens hem d'aïllar de la graderia i centrar-nos a jugar.

Va entendre les crítiques que van rebre l'any passat per venir a guanyar a Montilivi en el derbi?

No. El Girona s'hi jugava pujar i nosaltres teníem l'última bala per poder optar al play-off. Era el tot o res. Per això vam anar a totes i a cercar la victòria fins a l'últim moment. Era la nostra feina, només faltaria. En cap moment volíem perjudicar el Girona.

Que el Girona els guanyés els dos partits la temporada passada és una espina clavada?

Sí. I tant. Ens fa mal i aquesta any volem tornar-los la moneda.

L'experiència de l'any passat en què van reaccionar després de començar molt malament els fa estar més tranquils o no s'hi val a badar?

S'ha d'anar amb compte amb aquestes situacions. Sí que és veritat que és molt aviat i que hi ha temps de sobres per a reccionar. ?També considero que el que hem demostrat fins ara no és el nivell real que té l'equip i la plantilla. Podem donar molt més. A partir d'aquí hem de treballar amb traqnuil·litat i sapiguent que queda molta Lliga. Això sí, sense confiar-nos perque quantes més jornades siguiem a baix, més en constarà de sortir-ne. L'any passat vam aconseguir una gran reacció de 15 partits sense perdre que ens va fer escalar moltes posicions però això no passarà cada any. Va ser una cosa excepcional i més per nosaltres que som l'equip petit de Segona A. No ens podem permetre el luxe de seguir gaires més partits a baix i per això és primordial guanyar.