Més val tard que no pas mai. Amb aquesta premissa, la directiva, plantilla i aficionats del Llagostera s'han agafat amb calma els contratemps que han hagut de patir aquesta setmana amb la col·locació de la nova gespa a l'estadi Palamós-Costa Brava. Les ?obres han d'estar llestes per aquest cap de setmana, però la intensa pluja que va caure el dimecres a bona part de Catalunya van paralitzar qualsevol moviment. Amb un dia de retard, els operaris de l'empresa Royalverd van donar ahir el tret de sortida de la instal·lació dels nous panells d'herba, un procediment que hauria d'estar enllestit demà mateix.

Amb els panots de gespa apilonats a les parets de l'estadi des del dimecres, quan van ser transportat per 24 camions tràiler, es va llevar ahir Palamós a l'expectativa de la meteorologia. Finalment hi va haver treva i no va ploure en tot el dia. Suficient perquè comencés la col·locació de la nova gespa. Es va iniciar per la part central del terreny de joc i s'anirà continuant fins als laterals. Com que l'obra va amb retard, els operaris de Royalverd (entre ells Gorka Garagarza, exjugador del Palamós, Figueres i Girona) han treballat durant aquesta nit. I no només això; també ho faran durant tot el dia d'avui i aquesta propera nit. La intenció és tenir-ho enllestit demà perquè l'herba s'agafi bé i estigui en condicions per a la disputa del Llagostera-Elx que s'ha de jugar aquest diumenge.

Entrenament a Palafrugell

De la seva banda, l'equip es va entrenar ahir a les instal·lacions de Palafrugell per preparar el partit contra l'Elx. Una cita en la qual el tècnic Oriol Alsina seguirà sense poder comptar amb els lesionats René Román, Emilio Sánchez i Chumbi. Mentre que al porter li queda un mes llarg per reaparèixer i el retorn del segon tampoc és proper, el que millor ho té és l'atacant murcià. Chumbi pateix una distensió al lligament del seu genoll i si bé encara no s'entrena amb l'equip, està a poc de poder-ho fer. Li queda una setmana, o com a molt dues, per poder fer net.