El Llagostera estrenarà gespa nova en el proper partit que jugarà al Palamós Costa-Brava ?diumenge que ve contra l'Elx. Serà un terreny de joc nou de trinca després que ahir comencessin ja les obres de substitució de l'antiga gespa que no es canviava des de la inauguració del Nou Estadi (1989). El cost total de rellevar l'herba rondarà els 100.000 € i anirà a càrrec íntegrament del Llagostera. S'espera que entre dijous i divendres de la setmana entrant comencin a arribar la legió de camions (dues dotzenes) refrigerats que transporten la gespa per començar-la a col·locar sobre el rectangle. Mentrestant, l'empresa encarregada dels treballs, la garrotxina Royalverd, s'encarregarà d'airejar i nutrir la terra per tal que la nova gespa s'hi pugui arrelar correctament. El director de Royalverd, Eudald Morera, va explicar que no es té previst canviar la caixa de drenament «perquè no hi ha temps ni pressupost» però sí que «s'arreglarà».

La derrota contra el Tenerife a més a més de fer mal a la moral del vestidor i fer caure l'equip a la cua de la classificació va deixar també la gespa del Nou Estadi novament molt malmesa. En l'estrena contra l'Elx la nova superfície «encara no està arrelada» segons assegura Morera «no s'aixecarà. «Serà jugable i no però «no hi haurà cap problema».

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Lluís Puig, el regidor d'Esports, Joan Barba i el president del Palamós Joan Pau Pérez a més de la presidenta del Llagostera Isabel Tarragó.