Guanyar sempre agrada, i més quan ho fas per golejada. Això és el que va fer ahir el Llagostera davant un Elx que no va tenir el seu millor dia. De fet, l´equip il·licita va sortir escaldat del Palamós-Costa Brava, en un partit que va fer saltar una de les sorpreses de la setena jornada de Lliga.

Oriol Alsina va entrar ahir a la sala de premsa satisfet per la contundent victòria aconseguida contra un dels grans de la Lliga, l´Elx. «La veritat és que hem estat molt bé. Hem fet molt mal, generant forces ocasions de gol. Abans de marcar el primer gol, ja havíem fet un parell o tres de jugades. Avui teníem set baixes, i en Giva jugava infiltrat, però l´´equip ha rendit a un nivell molt alt».

El tècnic del Llagostera va reconèixer que «l´Elx té un molt bon equip, anava segon abans de començar aquesta jornada, però hem sabut anul·lar les seves millors virtuds, i hem tret les nostres», per afegir que «estem evolucionant en la nostra manera de jugar. Estic content ja que l´equip està progressant dia a dia, i això és molt important. Cada setmana que va passa veig els jugadors més posats». Posats a demanar, Alsina va fer una petició. «Ara ens falta donar un pas en l´estratègia ofensiva, perquè amb la defensiva ho estem fent molt bé, però tot just estem a l´inici de Lliga».

Sobre el fet que fins a quatre dels seus jugadors veiessin la porteria del conjunt il·licità, Alsina va reconèixer que «això sempre és positiu per un tema de confiança». Preguntat pel gran rendiment de Juanto Ortuño en les dues darreres jornades de Lliga -val la pena reocrdar que també va marcar la setmana passada en el derbi de Montilivi contra el Girona fent el gol de l´empat (2-2)-, Alsina va explicar que «ha après a competir molt ràpid en el nostre equip, la seva qualitat ja la sabíem que la tenia. És un jugador que està molt bé, no només pel gol, sinó també pel perill que ocasiona sempre a la porteria rival, i pel fet que en tot moment té molt clar quina és la seva feina».

Alsina que necessitava la vicòria per esvair tots els dubtes possibles sobre el rendiment del seu equip, es va treure ahir un pes de sobre, demostrant que el seu equip està en línia ascendent, abans de visitar diumenge vinent (17.00 h) el camp del Mallorca, en una nova prova de foc que haurà de servir per determinar quina serà la tònica de l´equip aquesta temporada. I és que en una Lliga on la igualtat és el guió predominant, treure una victòria de les Illes Balears permetria mirar cap a les posicions de privilegi, un fet que l´equip d´Oriol Alsina ja coneix després d´haver-hi estat lluitant fins gairebé l´última jornada del curs passat».

El mateix Alsina, admetia després del triomf que «aquesta victòria ens dóna tranquil·litat. Tothom està entrenant molt bé, i això es nota. Ara esperem recuperar els jugadors que ens falten perquè això encara ens farà més competitius».

Sense massa temps per saborejar el triomf que tot sigui dit, permet a l´equip d´Oriol Alsina sortir de la zona de descens, l´equip de la Costa Brava ja ha de passar pàgina i pensar en el següent partit. Serà aquest mateix dimecres (20 h) al camp del Rubí en partit de la quarta fase de la Copa Catalunya, en un matx per seguir fent proves i fer jugar els menys habituals.