El davanter brasiler del Llagostera Thiago Rodrigues da Silva, Mosquito, s'exposa a una sanció econòmica per part del club després d'haver-se saltat aquesta setmana dos entrenaments de manera injustificada. Dilluns el futbolista es va absentar de la sessió al·legant que tenia malestar general i mal de cap amb un missatge al secretari tècnic, Javi Salamero. El metge del club el va visitar a casa seva, va comprovar que no patia res preocupant, i en principi dimarts l'esperaven a Llagostera per fer el darrer entrenament abans del partit de Copa Catalunya d'ahir a Rubí. Tampoc hi va aparèixer i, per postres, aquesta vegada no va donar ni la més mínima explicació. El club el va intentar localitzar telefònicament però no ho va poder aconseguir fins que el vespre el mateix Salamero es va desplaçar al seu domicili de Platja d'Aro. Mosquito li va tornar a dir que s'havia sentit indisposat per justificar-se.

Finalment ahir sí que es va reincorporar a la feina amb la resta de companys, tot i que abans va haver de donar explicacions al tècnic Oriol Alsina. Per no trencar la planificació que ja tenia feta el va mantenir a la convocatòria pel partit de Copa Catalunya i fins i tot el va acabar situant a l'onze titular malgrat que en principi havia de figurar a la banqueta. L'experiment de recuperar Enric Pi com a punta va quedar aparcat. Darrere de l'acte d'indisciplina del davanter hi podia haver cert sentiment d'enyorança cap al Brasil i el fet que últimament no té minuts. Després de set jornades acumula 114 minuts repartits en tres partits, un de titular (Osasuna) i dos sortint com a suplent. A la Copa va sortir d'inici contra l'Albacete (2-1) fent el primer gol llagosterenc.

Salamero explicava ahir que "aquest és un capítol tancat, dilluns va dir que es trobava malament a través d'un missatge i dimarts no es va entrenar sense donar més senyals. A la nit el vaig localitzar a casa seva i avui (ahir pel lector) va donar les explicacions a l'entrenador". De totes maneres el secretari tècnic no amagava que "la seva actuació pot ser suceptible de rebre una sanció per no avisar". Mosquito va arribar aquest estiu cedit pel Vasco de Gama juntament amb un altre compatriota seu, Giva, que ja porta dos gols i que ens els darrers partits ha aconseguit la titularitat.