L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va exigir ahir al davanter brasiler Mosquito "una reacció" immediata si vol tenir possibilitats de jugar. Alsina encara està dolgut per l'acte d'indisciplina del futbolista, que aquesta setmana es va absentar de dos entrenaments pràcticament sense avisar al·legant "malestar general". El jugador haurà de pagar una multa simbòlica de 200 euros, però la seva actitud li sortirà molt més cara en l'aspecte esportiu perquè aquest cap de setmana és pràcticament segur que no anirà convocat pel partit contra el Mallorca "i ara mateix és l'últim davanter perquè té per davant gent com en Juanjo, en Benja, l'Imaz...". Alsina ho té clar i així li ho va transmetre dimecres al futbolista: "si vol jugar al Llagostera, ha de reaccionar i millorar moltíssim perquè aquí ser brasiler o haver estat internacional no serveix de res si no et guanyes el lloc suant als entrenaments".

Mosquito va enviar dilluns un missatge al secretari tècnic Javi Salamero dient-li que no aniria a l'entrenament programat a Palafrugell per indisposició. El metge del club el va visitar a casa seva a Platja d'Aro i va semblar que l'endemà sí que s'exercitaria a Llagostera en l'última sessió abans del duel de Copa Catalunya contra el Rubí. Mosquito no s'hi va presentar i ni tan sols va avisar. El club no el va poder localitzar fins al vespre, quan Salamero es va presentar al seu domicili i, novament, va escoltar per boca seva que no es trobava bé. Finalment el davanter va anar dimecres al matí a Palafrugell per disculpar-se amb Alsina i donar-li explicacions. "Si no es trobava bé, que pot ser, el que havia d'haver fet era venir a l'entrenament, que el metge l'hagués vist, i li hauria receptat el medicament necessari per recuperar-se. Jo, que sóc malpensat, interpreto que potser no tenia ganes de jugar a Rubí i per això el vaig posar de titular. No pot ser que tothom vagi a una i algú s'ho salti", reflexionava el tècnic maresmenc.

Mosquito i Giva, els dos brasilers del Llagostera, s'han intercanviat els papers després de set jornades. El primer, cedit pel Vasco de Gama, va sortir de titular en la jornada inaugural contra l'Osasuna però des d'aleshores amb prou feines ha comptat; el segon, fitxat en propietat pels blaugranes, s'ha fet un lloc indiscutible a l'onze, ja ha anotat dos gols i diumenge va completar una magnífica actuació contra l'Elx. Oriol Alsina diu que Giva "està perfectament adaptat i és tot un atleta, un professional" mentre que, en canvi, Mosquito, "ho veig més complicat i haurà de millorar molt per jugar". Tot i això el davanter, en principi, està decidit a seguir al club i mirar de recuperar la confiança del tècnic.