Una derrota sempre fa mal, i més quan aquesta arriba després que l'àrbitre t'hagi anul·lat un gol per un fora de joc innexistent. I això és precisament el que li va passar ahir a un Llagostera que es va quedar sense poder encadenar la tercera jornada consecutiva puntuant.

Oriol Alsina va ser clar, i com de costum en ell va sortir a la sala de premsa disposat a explicar les coses tal com són, i sense embuts. Ahir d'arguments per fer-ho no en van faltar. Segons el tècnic del Llagostera "crec que hi han hagut tres jugades molt determinants que han condicionat el desenvolupament del partit. La primera la del gol anul·lat, que és claríssim que hagués pogut canviar totalment el partit si puja el 0-1. La segona unes mans de Yuste que era la segona groga i l'expulsió. I la tercera, un penal a l'últim moment sobre Imaz que tampoc ha vist", fent referència al col·legiat. Tot i això Alsina va voler puntualitzar i admetre que "això no serveix d'excusa. Nosaltres tampoc hem fet el nostre millor partit". Referent a les tres polèmiques decisions de Pizarro Gómez, Alsina va afegir que "els errors de l'àrbitre són errors humans, però el cert és que són tres jugades molt determinants en contra que ens han perjudicat. Això és el futbol. Jo també m'equivoco i els jugadors també s'equivoquen. No hi ha res més a dir" va sentenciar.

Alsina va continuar analitzant el partit que, segons el seu punt de vista, "ha tingut dos blocs molt diferenciats. Crec que els primers 20 minuts de partit han estat nostres. En canvi els 25 següents han estat del Mallorca", per afegir que "a la segona part, el Mallorca ho ha provat amb més insistència, fins que han aconseguit el gol. A partir d'aquí hem hagut d'arriscar, però avui -ahir- a diferència d'altres dies no hem tingut bones decisions en atac".

L'entrenador no va voler fer sang de la derrota, i simplement es va limitar a dir que "Ni Giva ni Juanto no han tingut el seu millor dia, però ara ja no hi ha res a fer. Cal passar pàgina i pensar amb el partit de Copa de dijous contra el Saragossa. Hem perdut 1-0. El futbol és així".

Alsina va voler anar una mica més enllà amb la situació actual del seu equip lluny del Palamós-Costa Brava. "La veritat és que els partits que hem perdut fora de casa ha estat per 1-0 al camp del Lugo i de l'Albacete, i vam empatar al camp del Girona (1-1). A veure si aquests gols que ens sobren en els partits de casa, els podem traslladar a fora. Aquest any ens passa una mica a l'inversa que la temporada passada. A més ens falta aquella punta de sort que ens faria falta per puntuar".

Tornant a la jugada inicial del gol anul·lat a Juanjo, Alsina va tornar a insistir i assegurar que "si no ens haguessin anul·lat el gol tot hauria estat diferent. Ha estat un gol molt clar. Havíem preparat aquesta jugada. Havíem dit que la faríem a la primera, tot ha sortit perfecte, però de forma incomprensible ens l'han anul·lat. El futbol a vegades és així d'injust".

Preguntat pel partit de Copa del Rei de dijous contra el Saragossa, Oriol Alsina va recordar que ara toca "recuperar forces per preparar el partit de Copa de dijous. Tenim pocs dies per recuperar-nos. A més, amb tantes baixes no podem fer dos equips, i per tant, haurem de jugar dos partits de forma molt seguida. Almenys esperem poder recuperar algun dels sis o set jugadors que tenim lesionats". En aquest sentit, Alsina va aprofitar per explicar el pla de treball d'aquests propers dies. Avui l'equip farà una sessió de recuperació, demà descansarà i dimecres començarà a preparar el partit de Copa.

Finalment preguntat pel fet que ahir i per primera vegada aquesta temporada, va posar el mateix onze inicial que la setmana anterior, el preparador no va voler donar-hi massa importància. Més aviat tot el contrari. El tècnic del Llagostera va limitar-se a dir que "la setmana passada contra l'Elx els jugadors van estar molt bé", i per tant, després d'una setmana tranquil·la "hem volgut premiar a la gent que defensa bé aquests colors". Encara sobre la repetició de l'onze titular, Alsina va afegir que "això no vol dir que sempre hagi de ser així. Això és molt llarg, i aquí tothom tindrà les seves oportunitats" va sentenciar el preparador de l'equip gironí.